Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa faci o carcasa de statie si sa fii multumit?

ddeliciu

Postări Recomandate

Salut!Tre sa imi fac o statie, fiind puternica :d , imi trebuie o carcasa f mare, care deasemeni e scumpa si trebuie facuta pe comanda dupa dimensiunile dorite !As dori, daca a mai facut careva din voi vreo carcasa si a iesit beton, sa spuna aici pasii si chichitzele de care trebuie tinut cont cand o facem !Daca stie careva vreoun tutorial gata conceput, e bine sa puna si aici un link !Pun si eu niste poze gasite pe alt forum, sper sa nu fie probleme de copyright !Aceste poze se refera la montarea unui ventilator pe o fata a carcasei !Ms frumos !Bafta !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin_h

2

• ddeliciu

2

• Stefan

1

• ratza

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

A mea e din PAL de 18 ?i HDF negru pe deasupra, dar înc? nu e gata, mai mult de finisat ?i stau prost cu timpul. Treaba e s? fii tu mul?umit, nu ?i to?i care vin în vizite s?-?i dea cu p?rerea cum trebuia f?cut?.

Link spre comentariu

Sau poti incerca s faci rost de o carcasa de la un PC 486 (eu asa am facut numai ca i-am modificat partea din fata si spate. o poti face din tabla de aluminiu sau tabla normala). Dimensiunile la carcasa mea sunt (L=36cm/l=36cm/h=13cm)Seamana cu cea din poza

Link spre comentariu

eu fac o statie foarte mare, numai trafu are vreo 20 kg, si e 15x20x15o fac intr-o carcasa de calculator mare, dar dupa ce o termin vreau sa arate a statie, nu ca un calculator !vreau sa modific panoul frontal si cel din spate, lateralele raman asa, dar e mai greu de apucat cand nici nu stii de unde sa incepi, sunt unele chichitze de care tre sa ai grija, ca altfel iese nashp !Bafta !

Link spre comentariu

E adevarat ca trebuie modificata si aranjata dar nu cred ca e imposibil (asta pt amplificatoare mai mici) cu rabdare si atentie se poate face ceva frumos si dintr-o carcasa cum e cea din poza.In cazul tau cred ca ai nevoie de ceva mai mare si mai sanatos construita daca numai trafu' va avea 20 de Kg.Eu am spus cum am facut eu crezand ca iti va fi de folos dar la ce vrei tu sa faci trebuia carcasa calumea nu gluma.

Link spre comentariu

era mai demult un tutorial despre constructia carcaselor de amplif. dar nu-l maio gasesc .tin minte ca facuse cineva o carcasa extraordinar de frumoasa din plexiglas transparent cu un toroidal mare si alb :smt005 si cu neoane albastra parca .am ramas mult timp cu imagine acelei carcase in minte .pacat ca nu mai gasesc tutorialul.(ceva in genul asta viewtopic.php?f=14&t=11301&st=0&sk=t&sd=a&start=15 dar avea mai multe pagini-parca :smt017 )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări