daniel_smd Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 BS05, are capsula de plastic ca la mojoritatea tranz BC, dar are decat 2 piniCE E??? Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 eu zic ca este o dioda . are scurt intre pini??? BS05 (bridges stiu ca inseamna punte,dar single phase la ce se refera? monofazat??? :smt017 ) Link spre comentariu
daniel_smd Postat Aprilie 2, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2008 eu zic ca este o dioda . da scurt intre pini???da, la fel ca la o dioda.... dar pp ca nu e una obsnuita, ca altfel puneau 1N4007 (am luat'o dintr'un generator de functii) Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 deja sunt depasit ! ce e aia o dioda pp? poate pn ca altfel nu vad care este rolul de dioda . :smt017 :smt017 Link spre comentariu
daniel_smd Postat Aprilie 2, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2008 ce e aia o dioda pp? Scuze, m'am obisnuit sa scriu prescurtat :doh: ... pp=presupun Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 chiar nu stiu ce este dar daca e din sursa e dioda .poate gasesti schema generatorului sau poate mai sunt piese asemanatoare si masurandule iti poti da seama ce este :smt009 Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Poate sa fie o dioda zenner stabilizata cu temperatura, de exemplu LM336-2,5v. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum