Kytan666 Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 amplificator Sharp SM-23H(S) , finalul lipseste si pare sa fi fost un STK , nu stiu nimic despre el si ce final a avutnu am gasit cu gogu nici o schema Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 1, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2008 help .... :prayer: nici macar o poza cu ea n-am gasit cu gogu, nici o specificatie , si asi vrea sa o reconditionez pt mine Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 2, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2008 nici o sansa ? nu gasesc nimic despre ea .. si sunt pe planul sa o modific .. nu prea vreau sa umblu in ea .. vreau sa o reconditionez la original ,dar daca nu aflu ce final a avut n-am ce face si o fac bucati .. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Scoate schema finalului, ca iti dai usor seama ce model de STK a fost acolo, dupa care pui unul potrivit cu tensiunea de alimentare. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Sau poti cumpara manualul de service: http://www.manuals-in-pdf.com/advanced_ ... ward=plist http://www.user-manuals.com/advanced_se ... 363174891f PS. Tot cu google. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 4, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2008 alea de cumparat le-am gasit si eu ... dar nu ma arunc sa cumpar ... sa vad exact , condensatori sunt de 35 ... daca are un +-30 , bag 2X7294 in ea si ar fi deajuns, si asa un stk la tensiunea aia da 20W... Link spre comentariu
Vizitator bestmetiq Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 STK4141 II de asta ai nevoie... acum am desfacut unul sa vad care e problema si cautand un pic pe net dupa el am dat de post-ul tau... nu stiu daca dupa atata timp iti mai ajuta la ceva... dar poate altii vor avea nevoie Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Nu cred că a mai intrat de mult pe forum, dar e binevenită precizarea. Înseamnă că merge acolo şi STK4142, e varianta în capsulă mai mică a aceloraşi integrate şi ultimele fabricate, cu puţin noroc se mai găsesc originale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum