Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema amplificator sharp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

4

• zal

2

• MiniTehnicus

1

nici o sansa ? nu gasesc nimic despre ea .. si sunt pe planul sa o modific .. nu prea vreau sa umblu in ea .. vreau sa o reconditionez la original ,dar daca nu aflu ce final a avut n-am ce face si o fac bucati ..

Link spre comentariu

alea de cumparat le-am gasit si eu ... dar nu ma arunc sa cumpar ... sa vad exact , condensatori sunt de 35 ... daca are un +-30 , bag 2X7294 in ea si ar fi deajuns, si asa un stk la tensiunea aia da 20W...

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator bestmetiq

STK4141 II de asta ai nevoie... acum am desfacut unul sa vad care e problema si cautand un pic pe net dupa el am dat de post-ul tau... nu stiu daca dupa atata timp iti mai ajuta la ceva... dar poate altii vor avea nevoie

Link spre comentariu

Nu cred că a mai intrat de mult pe forum, dar e binevenită precizarea. Înseamnă că merge acolo şi STK4142, e varianta în capsulă mai mică a aceloraşi integrate şi ultimele fabricate, cu puţin noroc se mai găsesc originale.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări