Vizitator remav Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 Buna, am luat si eu de curand un megane 2 diesel de 1,5 din 2003, imi placuse masina cum arata si ca dotari, apoi am inceput sa aud una alta despre ele, ca ar fi proaste, injectia in special, am citit si pe un forum si am gasit sursa problemelor de la injectie, ce ma doare acum este ca un injector cam tacane si am consum cam cu 1,5 l mai mare decat ar fi normal, deci banuiesc ca sunt uzate injectoarele. Ce solutie imi dati, in afara de schimbatul injectoarelor cu altele noi (apropo stie cineva mai ieftine de 900 lei cat au la renault?), stiu ca se schimba si duzele, dar nu stiu daca si la modelul asta, ce se mai poate face? Imi place masina si as vrea sa o pastrez. Merci. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 si eu am avut probleme cu injectoarele, la alt tip de masina; iata cum am procedat : am fost la un mecanic bun, care mi-a spus ca exista o firma renumita ( Germania ) care echipeaza masinile cu injectoare deosebit de fiabile :smt032 , am cautat un motor asemanator la capacitate cu al meu, apoi am cauat 4 injectoare "second " si dupa un reglaj la gaze, totul merge bine; da chiar fuge mai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum