Challanger Postat Martie 30, 2008 Partajează Postat Martie 30, 2008 Vreau sa-mi fac si eu un subwoofer ptr masina si am nevoie de ajutorul vostru.ce imi recomanda-ti?Vreau un dif peste 100W,pretul sa fie pana in 300lei .as incerca ceva de la ground zero.As dori si un proiect daca se poate,si poate si eu amplif ptr subwoofer.astept parerile voastre. Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 30, 2008 Partajează Postat Martie 30, 2008 Daca vrei ceva de la GZ ... eu iti recomand un GZTW 30T ( asta am eu pe masina si isi merita toti banii ) la 220 .. daca iti faci tu incinta de ajunge undeva pe la 300 de lei. Incinta iese foarte mica (avantaj pentru ca ocupa spatiu putin in portbagaj) in jur de 45 de litri. Port bass reflex rotund de 10 cm diametru si 20 cm lungime, sau echivalentul pentru port dreptunghiular. La subb iti trebuie o statie .. asta te mai costa vro 200 ... 300 de lei in functie de care vrei. Link spre comentariu
stefanev Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 si eu as fi interesat de GZ 30T dar de asemenea ma batea gandul si la PioneerTS-W307D2 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... TS-W307D2/ Dat fiind ca ma costa si transportul pana in Iasi, diferenta de pret este nesemnificativa (Pioneer-ul l-am vazut in Iasi in magazin). Totusi care e mai bun intre cele 2? As vrea incinta cat mai compacta (prietenii stiu de ce) Link spre comentariu
micutu Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 eu zic sa ti iei JBL Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 eu zic sa ti iei JBLce model de JBL vorbesti tu? Link spre comentariu
micutu Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 GTO 1202D, CS 1204T http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/ Link spre comentariu
Challanger Postat Aprilie 2, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2008 As opta mai mult ptr un dif de la ground zero.am citit mai multe topic-uri despre aceasta firma.As dori si un proiect la acest dif GZTW 30T (vreau mai multe detalii,nu ma prea pricep).Si as fi interesat si de un amplif.ce imi recomanda-ti la acest deif? Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 pentru GZTW30T asta am eu in masina.... Link spre comentariu
Challanger Postat Aprilie 3, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Mai astept si alte pareri.Ptr.IONUT20 Ce amplif folosesti?As incerca si cu un GTZW 38T.Aveti vreun proiect ptr diful asta? Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 parerea mea personala este ca 38T este prea mare pentru masina, ai distruge-o la propriu daca folosesti difuzorul la capacitatile lui Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Ptr.IONUT20 Ce amplif folosesti?momentan folosesc un amplif home made de 70W ... urmeaza sa i-au o statie pe la vro 200-300W Link spre comentariu
Challanger Postat Aprilie 4, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2008 ok.o sa optez ptr GTZW 30T si o sa merg dupa proiectul lui ionut20.Aveti si o schema ptr filtru? acum mi-ar mai ramane aplificatorul.ce imi recomandati ptr acest dif? Am auzit la un tip despre acest amplif http://telecomenzi.ro/image.php?id=3237 ca e super tare etc etc. ce parere aveti? Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 in incinta nu pui nici un filtru ... cumperi un amplificator auto ce sa aiba filtru activ pe el, deci la boxa nu trebuie decat sa "legi" difuzorul de amplif.Amplificatorul ala e prea slab ... pt a te bucura de difuzor iti trebuie cel pun un 250 .. 300W RMS, eventual o statie cu 2 * 200W pusa in punte.Asta e subbul meu. E facut din plywood bachelitizat de 18mm grosime. (proiectul de mai sus) Are melana, pe post de fonoabsorbant lipita pe toti peretii mai putin in tubul de bas reflex Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 in casa a ascultat cineva difuzorul asta de la Ground Zero? ma orientez ce dif sa iau pentru casa, pana in 250RON cu tot cu transport, momentan ma gandesc la Magnat Express 15 si asta de la Ground Zero, mentionez ca nu vreu un sub de putere foarte mare, voi ce ziceti? Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 suna si in casa destul de bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum