Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer auto pentru Dacia logan

Challanger

Postări Recomandate

Vreau sa-mi fac si eu un subwoofer ptr masina si am nevoie de ajutorul vostru.ce imi recomanda-ti?Vreau un dif peste 100W,pretul sa fie pana in 300lei .as incerca ceva de la ground zero.As dori si un proiect daca se poate,si poate si eu amplif ptr subwoofer.astept parerile voastre.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Challanger

9

• ionut20

9

• stefanev

3

• micutu

2

Top autori în acest subiect

Daca vrei ceva de la GZ ... eu iti recomand un GZTW 30T ( asta am eu pe masina si isi merita toti banii ) la 220 .. daca iti faci tu incinta de ajunge undeva pe la 300 de lei. Incinta iese foarte mica (avantaj pentru ca ocupa spatiu putin in portbagaj) in jur de 45 de litri. Port bass reflex rotund de 10 cm diametru si 20 cm lungime, sau echivalentul pentru port dreptunghiular.

La subb iti trebuie o statie .. asta te mai costa vro 200 ... 300 de lei in functie de care vrei.

Link spre comentariu

As opta mai mult ptr un dif de la ground zero.am citit mai multe topic-uri despre aceasta firma.As dori si un proiect la acest dif GZTW 30T (vreau mai multe detalii,nu ma prea pricep).Si as fi interesat si de un amplif.ce imi recomanda-ti la acest deif?

Link spre comentariu

in incinta nu pui nici un filtru ... cumperi un amplificator auto ce sa aiba filtru activ pe el, deci la boxa nu trebuie decat sa "legi" difuzorul de amplif.Amplificatorul ala e prea slab ... pt a te bucura de difuzor iti trebuie cel pun un 250 .. 300W RMS, eventual o statie cu 2 * 200W pusa in punte.Asta e subbul meu. E facut din plywood bachelitizat de 18mm grosime. (proiectul de mai sus) Are melana, pe post de fonoabsorbant lipita pe toti peretii mai putin in tubul de bas reflex

Link spre comentariu

in casa a ascultat cineva difuzorul asta de la Ground Zero? ma orientez ce dif sa iau pentru casa, pana in 250RON cu tot cu transport, momentan ma gandesc la Magnat Express 15 si asta de la Ground Zero, mentionez ca nu vreu un sub de putere foarte mare, voi ce ziceti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări