porman Postat Martie 30, 2008 Partajează Postat Martie 30, 2008 ce parere aveti care dintre cele doua renteaza? Ce nu inteleg este puterea la ambele 100W/canal hm... mi se pare cam exagerat. Ca calitate cred ca au ambele calitate. Pretul nu ma intereseaza asa de mult, insa cerparerea celor care au avut contact cu asemenea aparate. Link spre comentariu
hugo Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 Puterea e cat scrie pe ele(RMS si la o impedanta pe care o regasesti in cartea tehnica) insa la receivere nu e foarte bine dimensionata alimentarea(cumva se intelege ca nu o sa ai niciodata puterea maxima pe toate canalele).Hm... de ce nu arunci un ochi prin alte curti(daca nu sunt problema banii). HK, Onkyo, Marantz cred ca sunt mai bine dimensionate decat cele alese de tine... Iar din cele 2 eu cred ca as opta pentru Yamaha.Am vazut in unele magazine Domo(sorry de reclama) AVR-693 de la Jamo la un pret imbatabil(7 mil). Cred ca ar fi o buna alegere daca mai e pe vreun raft(nu se mai produce). Link spre comentariu
porman Postat Martie 31, 2008 Autor Partajează Postat Martie 31, 2008 Multumesc pt. parere, eu am optat pt Pioneer mai ales ca l-am gasit la un pret super ieftin.Mai am uh H/K AVR20 care ca putere este net superior Ca si pioneer ca si yamaha.Din pacate ce se fabrica acuma la H/K este made in china. Pe Pioneerul meu scrie made in Malaesia nu stiu cum sta treaba cu Yamaha. Ce imi place la pioneer este la partea de reglaje are o multime la partea audio. Link spre comentariu
porman Postat Aprilie 7, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2008 Revin cu o mica completare la partea de putere, Pentru o camera de 30 mp este mai mult decit suficient cit poate un Pioneer sau Yamaha sau alte marci de renume asta daca stai la casa, cine locuieste in bloc e problema cu vecinii mai ales daca are si un subwofer bunicel :smt021 In orce caz o scula cit de cit buna incepe de la 1000 de euro in sus asta numa amlifu. Dar dupa spusele altora cit dai atita face. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum