Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema ceas (si termometru) pic16F877

rony2006

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rony2006

2

• Bird

1

• rimache

1

• iulisan

1

Top autori în acest subiect

Are cineva vreo schema de ceas cu 16F877 daca se poate sa aiba si termometru .......................

Spune-mi te rog , tu vrei schema electrica , un program care sa-ti faca asta , sau si una si alta ?
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator justice4all

salutare.am observat ca acest topic e vechi de cativa ani dar acum am luat si eu schema data de colegul mai sus ,am realizat-o in proteus si am intampinat cateva probleme:1. acel oscilator la ce frecventa oscileaza?2. in proteus simularea e varza ... imi afiseaza ledurile dar nicio treaba cu ceea ce ar trebui sa afiseze.3. am inteles de la proful de pam din timpul cursului ca ar fi ceva normal.. proteusul ar avea probleme majore in ceea ce priveste simularile cu leduri.sa spunem ca schema e bine realizata ..in ce soft e scris acel hex.. noi am invatat mplabul si vad acolo multe instructiuni de C... ?4.cat de precisa e acea schema? atat dpdv al temp. cat si al afisarii ceasului?5.cum as putea sa alimentez la 5v fara a cumpara un stabilizator ce imi aduce cei 9 v de la baterie la 5 v pt alimentarea picului? va multumesc si as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta in rezolvarea problemei.Daca aveti scheme de termometre ce implica mai putine comp .. sau o schema mai simpla. v-as ruga sa o postati aici.. :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări