Vizitator PicNick Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Salut!Problema mea: am incercat sa programez un PIC 18f4550 cu un programator JDM si soft-ul IC Prog , dar am eroarea cea mai des intalnita "Verify failed at address 000h". Cu acest programator am programat pic-uri 16f si 12f si merge ok. Care sa fie problema? Am incercat si cu Vpp 13, 13,2 , 12 , 12,5 si nimic. A mai lucrat cineva cu acest pic sau din seria aceasta ?Multumsc! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Cu ce programator JDM ? ca sint mai multe tipuri ... Link spre comentariu
Vizitator PicNick Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 cu un JDM luat din Conex Club. Chestia este ca daca scriu orice valoare oriunde in memoria program sau in memoria EEPROM la o anumita adresa , eroarea imi apare la acea adresa. ( valorile le scriu in fereastra IC Prog-ului).Daca citesc uC imi da peste tot FF, deci il poate citi dar nu il poate scrie Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Nu cunosc programatorul din Conex Club.Daca nu poti sa pui schema zi-mi daca :- E cu alimentare externa sau nu ?- PIC-ul este alimentat tot timpul sau doar la programare ? Link spre comentariu
Vizitator PicNick Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Da este cu alimentare externa, si este alimentat tot timpul. Doar Vpp apare sau dispare in functie de situatie.Acum m-am conectat prin portul dedicat ICSP si imi citeste la adresa 00h a EEPROM-ului valoarea 00 restul mem. avand val. FFDaca umplu toata memoria program cu AAAA sa zicem ,imi scrie doar pana la adresa 1000h aparand eroarea "Verify failed at address 1000h" dar pana la acea adresa ramane scris AAAA.Mai exista vreo setare in ICPROG? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum