Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa video stricata

Vizitator acdpico

Postări Recomandate

Vizitator acdpico

Buna, am si eu cateva intrebari in legatura cu o placa video stricata.m-am uitat putin la ea si am observat ca un "cip" de pe ea este ars. exista posibilitatea ca simpla inlocuire a acestuia sa rezolve problema, oare as gasi asa cip(corectati-ma daca nu e "cip")? atasez cateva poze... dati-va si voi cu parerea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

2

• Dr.L

2

• dragos2009

1

Top autori în acest subiect

poate aflam si noi despre ce integrat e vorba (seria) ca din poza nu inteleg mare lucru pare ceva cu APM7....

pe un alt forum cineva avea un A340 (FX5200) 128MB cu integratul APW7060 ars

poate e vorba de APM7318???se poate comanda din afara dar nu cred ca renteaza !

Link spre comentariu
Vizitator acdpico

poate aflam si noi despre ce integrat e vorba (seria) ca din poza nu inteleg mare lucru pare ceva cu APM7....pe un alt forum cineva avea un A340 (FX5200) 128MB cu integratul APW7060poate e vorba de APM7318???se poate comanda din afara dar nu cred ca renteaza !

Integratul respectiv e ars si nu pot citi ce denumire are (se vede doar APM7 SI CRED CA MAI SUNT 3 CARACTERE)... dar nu e APW7060 pt ca integratul APW7060 este chiar langa si pare ok.Am cautat pe http://www.anpec.com.tw/user/keyword_c. ... rchKeyword integratele care incep cu APM7 si am gasit cateva care aveau la aplication VGA:APM7314KAPM7312KAPM7318KAPM7328KAPM7332Kdaca le-am lua "pe eliminate" ajung si eu la concluzia data de stefan_ro: APM7318 trebuie sa fie pt ca ultima cifra parca e 8 iar penultima nu poate sa fie nici 2 nici 3 deci e 1 :Doare nu gasesc la un magazin de specialitate? cum fac? merg la ghiseu si zic: "as dori un APM7318" :))
Link spre comentariu
Vizitator acdpico

avand in vedere ac are memorii elixir,mai bine-ti iei alta,nu a fost facauta sa tina prea mult

Eu am alta placa video... dar placa asta statea in sertar aiurea... as fi foarte mandru de mine daca as reusi sa o repar :d... intelegi?
Link spre comentariu

putine sanse ca placa sa functioneze chiar daca schimbi integratul. daca esti sigur ca asta este seria integratului te duci la magazin si ceri : circuitul integrat APM7318 SMD (adica in miniatura cu montare pe suprafata ).eu zic ca ai sanse 0% sa gasesti acest integrat in Romania (nu am gasit circuitul in mag. online). sau cauti prin targuri sau la centre de colectare a comp. PC o placa asemanatoare cu acest circuit integrat bun :partyman: sper ca ai vazut deja datashetul APM7318

Link spre comentariu
Vizitator acdpico

putine sanse ca placa sa functioneze chiar daca schimbi integratul. daca esti sigur ca asta este seria integratului te duci la magazin si ceri : circuitul integrat APM7318 SMD (adica in miniatura cu montare pe suprafata ).eu zic ca ai sanse 0% sa gasesti acest integrat in Romania (nu am gasit circuitul in mag. online). sau cauti prin targuri sau la centre de colectare a comp. PC o placa asemanatoare cu acest circuit integrat bun :partyman: sper ca ai vazut deja datashetul APM7318

multumesc pt. timpul acordat.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări