Vizitator Mircea0000 Postat Martie 27, 2008 Partajează Postat Martie 27, 2008 Salut!Am nevoie de mare ajutor cu MPLAB-ul si de cineva care sa-mi explice exact cum trebuie instalat si facut sa mearga pentru C/C++. :prayer: :prayer: :prayer: Pana acum faceam coduri in MikroC si le testam pe Proteus, oricum MikroC nu ii un compilator prea bun ...sintaxa aiurea si multe alte....Am auzit recent ca in MPLAB se poate programa si in C, asa ca va rog pe cei care programati in C/c++ si lucrati in MPLAB sa ma indrumati. Link spre comentariu
Vizitator PicNick Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Mai intai trebuie sa descarci de pe site-ul microchip pe langa programul MPLAB IDE si programul MPLAB C18 pt. uC din seria 18F sau C30 pt. uC din seria dsPIC. Instaleaza-le apoi mai vb despre setarile ce trebuiesc facute. Oricum daca cunosti limbajul C sa stii ca MPLAB nu accepta toate bibliotecile din C. Link spre comentariu
Vizitator Mircea0000 Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 Ok am instalat MPLAB IDE si C18 Student version.De aici ce urmeaza sa fac? Link spre comentariu
Vizitator PicNick Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Uite niste documente pdf despre MPLAB C18. Ai mai lucrat in MPLAB :rolleyes: IDE? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum