Adrian_BBS Postat Martie 27, 2008 Partajează Postat Martie 27, 2008 salutare...are careva o schema de preamplificator cu OPA2134....am auzit ca este printre cele mai bune operationale si as vrea sa vad cum suna.......va multumesc Link spre comentariu
George(sb) Postat Martie 28, 2008 Partajează Postat Martie 28, 2008 http://sound.westhost.com/project02.htm am si eu cateva, ma bata gandul sa imi fac si eu dar stau cam prost cu timpul Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 28, 2008 Partajează Postat Martie 28, 2008 poti gasi datasheet-ul (foaia de catalog) la http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... A2134.html si vei constata ca se folosesti ca orice alt operational... Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Aprilie 1, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2008 salutare....am observat ca OPA2134 se potriveste la pini cu NE5532 deci teoretic merge inlocuit....dar aceiasi schema care foloseste NE5532 s-o auzii mai bine cu OPA2134 (ma refer la o schema de preamplificator oarecare) sau mai trebuie modificat pe la ea? Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 vezi http://sound.westhost.com/project88.htm Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Aprilie 7, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2008 niq_ro m-am uitat pe http://sound.westhost.com/ si am vazut schema.......dar am mai gasit si eu una cu OPA2134 si 2 cu LM4562.........care din cele 3 scheme s-ar potrivi cel mai bine la AV-ul meu?....sau daca aveti o alta schema va rog sa o postati.....va multumesc Link spre comentariu
Vizitator Allain85 Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 Salutare!Am realizat si eu acest corector, varianta cu NE5532 stereo, si ambele module au zgomot la actionarea potentiometrelor :( Cum as putea remedia problema? Multumesc! Link spre comentariu
cipa_maria Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 schimbi potentiometrele cu unele de calitate! Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 si leaga-le carcasa la masa Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 ca sa nu mai deschid alt topic intreb aiciaveti un cablaj si implicit o schema pt un filtru activ 2.1 cu OPA2134???? am auzit ca este bun si as vrea sa-l incerc pt ca imi trec cam multe voci pe sub cu actualul filtru. Trebuie neaparat alimentare simetrica sau merge si normal?Va multumesc Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 daca schimbi integratul,nu se schimba si frecventa de taiere!auzi voci pe woofer,pt ca frecventa de taiere aleasa de tine e prea maresi cu 150Hz mai auzi urme de voci,ca sa-ti faci o idee Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 pai actualul meu filtru e facut cu rezistente si condesatori, dupa o schema de-a lui Blind gasita pe google. Chestia e ca nu am avut condesatori exacti ca valoare ca cei din schema si am pus unii apropiati si am mai facut 2-3 modificari pt ca nu mergea partea de joase. Mai era si o formula pt frecventa de taiere, dar n-am inteles-o. Partea de sateliti este ok, taie foarte bine, la sub este problema. Dar vreau sa incerc si cu acest CI pt ca inteleg ca este si un mic preu in acelasi timp, mai adaugand ceva decibeli. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 deci vrei filtru activcauta topicul cu filtrul de pe esp(am deschis is eu unul) ca aicii e cam offtopic discutia...de obicei filtrele au amplificare 1,dar poti s-o maresti cu unca un op-amp dupa ele,daca consideri ca ai nevoievezi sa nu-ti ramana o groapa de frecventa,daca filtrele n-au acelasi frecventa de taierefiltrele pasive se fac tinandu-se cont inclusiv de impedanta de intrare a amplificatorului,sunt ceva mai greu de potrivit Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 pai filtru actual format numai din rezistente si condesatori e tot activ; esp e cumva tot un forum??? ca as stiu sa caut Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 filtrul tau actual e numai pasivdiscutia va continua in topicurile dedicateviewtopic.php?f=35&t=20035&start=0sauviewtopic.php?f=35&t=27421&start=0citeste-le pe ambele inainte si foloseste cu incredere seachul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum