Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare fotografiere canon A420

niq_ro

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

2

• hugo

2

• nicul

1

Top autori în acest subiect

incearca sa filmezi o chestie fixa, cu aparatul pe un trepied. priveste portiunea de film cand aparatul era sigur incremenit (intre apasarile start si stop cand se misca aparatul)pozele tale arata ca si cand s-a bulit ceva din bufferul de memorie interna.

Link spre comentariu

am pus si o filmare la http://tinypic.com/player.php?v=rbed5t&s=3 , din ziua fatidica de marti... eu zic ca e ok... ca idee, am suspectat SD-ul, l-am schimbat si acelasi defect... am scos bateriile, memoria, bateria mica care retine date, am resetat functiile la "defaul" da' nici o schimbare...

ca idee, avea garantie 12 luni si a trecut cu 3 luni peste acea perioada :smt009

Link spre comentariu

"Potrivit legii 449/2003, care a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2007, in cazul in care defectiunea nu provine din utilizarea neconforma a produsului, vinzatorul are raspundere deplina pe o perioada de doi ani de la data cumpararii produsului, chiar daca garantia produsului este mai mica de aceasta perioada."

Link spre comentariu

Intreb si eu ca nu stiu:1. Daca legea e din 2003 de ce incepe sa se aplice din 2007?2. Asta inseamna ca orice e cumparat incepand cu anul 2007, indiferent ce scrie pe certificatul de garantie, este in garantie cel putin 2 ani de la data livrarii?3. Daca maine cumpar ceva cu garantie 1 an inseamna ca acel produs se vinde ilegal pentru ca garantia minima e de 2 ani conform legii 449/2003?

Link spre comentariu

Nu sunt jurist sa-ti raspund la intrebari. Insa la 1 pot sa zic ca are o mare legatura cu faptul ca legea respectiva incearca sa alinieze conditiile de garantie cu cele din Comunitatea Europeana. Cum in 2007 am intrat in UE... din 2007 se aplica.La punctul 2 si 3 as zice ca nu are treaba cu ilegalitatea daca un produs are 1 an garantie cand il cumperi. Insa cum legea respectiva zice ceva de 2 ani, daca respectivul produs cedeaza in urma unor defecte ascunse... poti sa lupti pentru drepturile tale.Hm... o vizita pe la OPC si banuiesc ca afli exact ce se poate face.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări