niq_ro Postat Martie 27, 2008 Partajează Postat Martie 27, 2008 am un aparat foto Canon A420 si subit au aparut niste dungulite pe imagine si, clar, imaginea e distorsionata, un exemplu e cel de la http://tinypic.com/view.php?pic=xlwajd&s=3 iar altul la http://tinypic.com/view.php?pic=2lbe3ib&s=3 pe modul de filmare e OK aveti vreo idee care ar fi cauza si ce solutie ar fi de rezolvare? Link spre comentariu
nicul Postat Martie 28, 2008 Partajează Postat Martie 28, 2008 incearca sa filmezi o chestie fixa, cu aparatul pe un trepied. priveste portiunea de film cand aparatul era sigur incremenit (intre apasarile start si stop cand se misca aparatul)pozele tale arata ca si cand s-a bulit ceva din bufferul de memorie interna. Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 28, 2008 Autor Partajează Postat Martie 28, 2008 am pus si o filmare la http://tinypic.com/player.php?v=rbed5t&s=3 , din ziua fatidica de marti... eu zic ca e ok... ca idee, am suspectat SD-ul, l-am schimbat si acelasi defect... am scos bateriile, memoria, bateria mica care retine date, am resetat functiile la "defaul" da' nici o schimbare... ca idee, avea garantie 12 luni si a trecut cu 3 luni peste acea perioada :smt009 Link spre comentariu
hugo Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 "Potrivit legii 449/2003, care a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2007, in cazul in care defectiunea nu provine din utilizarea neconforma a produsului, vinzatorul are raspundere deplina pe o perioada de doi ani de la data cumpararii produsului, chiar daca garantia produsului este mai mica de aceasta perioada." Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Intreb si eu ca nu stiu:1. Daca legea e din 2003 de ce incepe sa se aplice din 2007?2. Asta inseamna ca orice e cumparat incepand cu anul 2007, indiferent ce scrie pe certificatul de garantie, este in garantie cel putin 2 ani de la data livrarii?3. Daca maine cumpar ceva cu garantie 1 an inseamna ca acel produs se vinde ilegal pentru ca garantia minima e de 2 ani conform legii 449/2003? Link spre comentariu
hugo Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Nu sunt jurist sa-ti raspund la intrebari. Insa la 1 pot sa zic ca are o mare legatura cu faptul ca legea respectiva incearca sa alinieze conditiile de garantie cu cele din Comunitatea Europeana. Cum in 2007 am intrat in UE... din 2007 se aplica.La punctul 2 si 3 as zice ca nu are treaba cu ilegalitatea daca un produs are 1 an garantie cand il cumperi. Insa cum legea respectiva zice ceva de 2 ani, daca respectivul produs cedeaza in urma unor defecte ascunse... poti sa lupti pentru drepturile tale.Hm... o vizita pe la OPC si banuiesc ca afli exact ce se poate face. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum