Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

senzori de nivel

Vizitator oanciufri

Postări Recomandate

Vizitator oanciufri

salut,Caut un senzor de nivel care sa-mi poata masura nivelul apei intr-un tank de adancime f mica (4 cm). El nu trebuie sa fie neaparat analogic ci poate fi si digital(nu vreau sa stiu nivelul la orice moment ci vreu sa stiu cand a trecut peste o limita maxima, si cand a intrat sub limita minima). Temperatura de functionare este -20...+60 C si presiunea mica.Daca ar fi alimenta de la 3V, 1mA si timpul de masurare sa fie sub 2,6 ms, ar fi si mai bine, pentru ca l-as alimenta de la un panou solar, si as transmite informatia mai departe wireless (am gasit transmitatorul, receptorul si panoul solar). Si mai caut si un senzor de nivel, la fel, cu dimensiuni reduseOrice informatie, orice aplicatie mi-ar fi de folos.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• vsurducan

1

Top autori în acest subiect

In general pentru aplicatii industriale se folosesc senzori de nivel magnetici care necesita insa o inaltime mare a coloanei de apa. La 4cm coloana de apa ar merge astia:

http://content.honeywell.com/sensing/pr ... en_w.pdfSi cu putina imaginatie se pot construi relativ usor (fara protectie la scufundare in lichid) daca ai o coloana de sticla inafara rezervorului.

Toata gama de senzori este aici:

http://sensing.honeywell.com/index.cfm/ ... /79889.htm

Link spre comentariu
Vizitator oanciufri

multumesc pentru raspuns. Cred ca ramane sa aleg intre senzorul asta si inca unul care l-am gasit. Se poate face si wireless dar dureaza mult...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări