CBI Postat Martie 25, 2008 Partajează Postat Martie 25, 2008 eu as zice sa scoti poza aia cu simularea :smt001 ,nu ai voie cu programe cu licenta,si soundeasy nu e moka Link spre comentariu
CBI Postat Martie 25, 2008 Autor Partajează Postat Martie 25, 2008 Stiu de unde sunt ca doar de la mine le-ai primit,tocmai,mai bine pune link-ulModeratorii nu au de unde sa ghiceasca ca ai luat-o de pe net(ma refer la aia cu simularea) si incep discutiilenu e prima data cand se intampla,cred ca scrie si la regulament Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 25, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 25, 2008 Incearca sa faci rost de furnir, ar iesi bestial. Il lipesti frumos cu prenadez sau cu orice alt lipici care sa prinda bine pe lemn Vopseaua e pentru boxe de lautari... Link spre comentariu
ratza Postat Martie 25, 2008 Partajează Postat Martie 25, 2008 Aracetul e bun pentru furnir sau e prea rigid? Link spre comentariu
mosfet Postat Martie 25, 2008 Partajează Postat Martie 25, 2008 cred ca o sa renunt pana la urma la vopseaua poliuretanica,desi mi-ar fi placut:(.dar parca nici mocheta nu i-as pune:).ce alte tipuri de finisaje mai exista?De vopsea poliuretanica oricum nu au auzit vanzatorii din magazinele de profil, aveai MULT de alergat ca sa gasesti.... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 25, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 25, 2008 Aracetul e bun pentru furnir sau e prea rigid?Nu merge bine cu lipici pe baza de apa :weedman: Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 26, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 26, 2008 E bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum