Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

COOLERE

Vizitator bamsebms2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 122
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xcenik

10

• MifTy

8

• Vlad20

7

• Paollo

6

Top autori în acest subiect

Un search pe site-ul amd zice ca: Matching Products (Click on OPN or View Details for more information)Compare OPN (Tray) OPN_PIB Processor Model Frequency Socket Wattage ADA3000DEP4AW ADA3000AWBOX AMD Athlon? 64 3000+ 1800Mhz Socket 939 89W View Details ADA3000DIK4BI ADA3000BIBOX AMD Athlon? 64 3000+ 1800Mhz Socket 939 67W View Details ADA3000DAA4BP ADA3000BPBOX AMD Athlon? 64 3000+ 1800Mhz Socket 939 67W View Details ADA3000DAA4BW ADA3000BPBOX AMD Athlon? 64 3000+ 1800Mhz Socket 939 67W View Details sunt 4 modele de athlon64 3000+ pe socket 939 si sunt la 1,8ghz. Pe asta personal nu l-am vazut dar stiam ca 754 e la 2ghz si singura deosebire care era la vremea respectiva la placile de baza e ca pe 939 era dual channel iar pe 754 nu. Asta e, am gresit :)

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Scuze de offtopic dar mi-a fost lene sa mai caut in alta parte....am si eu un athlon64 la 3500+ , 2,2ghz ....in caz ca vreau sa fac overclock pana unde il pot aduce ? stie cineva ? ms :smt006

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am un cooler nu mai stiu cum se cheama.....e cu o teva de cupru in centru cam de 25 mm inconjurata de lamele de aluminiu si cu un ventilator montat pe ea.Am dat anu trecut cam 80 roni.... yo am un barton la 2600+ cu 512 l2.ventilatorul e pe la 2600 r/m.Am pus arctic silver 5 ,prb e ca procesorul imi sta in 49-53 grade c......sa imi iau un cooler mai mare?Cei drept e si caldura mare aici.....[/img]

Link spre comentariu

are cineva idee ce fel de ventilator să bag pe radiatorul unui p3 pe slot1??? (nu e un banc!!! momentan am un ventilator de amd, dar mă ameţeşte cu curentul lui... şi cu gălagia!!!)

Link spre comentariu

Coolerul este de la Evercool Thermalventilatorul este de 70x70x15 mmsi are 2500 rot/min si are un debit de aer de 22cfm.........Am rezolvat provizoriu prb incalzirii:am mai montat un ventilator la 12 v pe carcasa....care baga aerul fix pe radiatorul procesorului...ventilatorul e luat dintrun talcioc cu 1 leu:) am ridicat procesorul la un fsb de 286 de la 266 si am obtinut un barton pe la 2800+ de la 2600+ multiplicatorul e blocat din pacate....Temperatura e pe la 40 gC cand nu rulez decat programe care nu necesita o prelucrare a datelor f mare si banuiesc ca la o codare video & sunet se ridica pe la 46.....o sa fac ceva benchmark-uri sa vad ce zice :yawinkle: .E....o sa caut sa mai iau un ventilator cu aceleasi dimensiuni pt radiator da la o viteza de aprox 5000 rot pe min. sai mai montez inca 2 coolere pe interiorul carcasei....ala care este cu fluxul de aer pe procesor....unul care sa fie langa hard disck si unul care sa scoata aerul cald din unitate....sper sa reusesc sa-l ridic pe la vreo 3200+ desi o sa fie cam galagios da sper sa merite efortul...

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator sorin6

are cineva idee ce fel de ventilator s? bag pe radiatorul unui p3 pe slot1??? (nu e un banc!!! momentan am un ventilator de amd, dar m? ame?e?te cu curentul lui... ?i cu g?lagia!!!)

*Ur radiator pasiv de DELL, sunt imense si erau montate pana la 650 mhz...
Link spre comentariu
Vizitator sorin6

... sau de rasnita de cafea... :smt005

Nu stiu de ce erai asa de entuziasmat, eu cand am propus la neamuri in Ro Pentiumuri-3 au cam strambat din nas (desi erau cu Celeroane la 1300 si minim 256 Mo mem.)

Link spre comentariu

un pc corect configurat si folosit poate fi tzapan chiar daca are un procesor lent si putin ram!!!insa uiti de marketing... ultimele jocuri vin cu niste cerinte de sistem nesimtite nu functioneaza decat pe windows, pe sisteme foarte puternice!!!!deci... calcule economice: profit mai mare convingand lumea sa cumpere un nou pc in valoare de 1500-2000 de dolari, plus o noua licenta de xp sau vista, plus aia 50-60 de dolari cat costa jocul in sine...practic, fara joace, windows ar fi murit demult... a stiut gates ce face cand a convins (demult, prin 96-97) producatorii de jocuri sa scrie folosind doar directx, nu si glide sau opengl!!!realmente... in afara de ultimul muget de jocuri (la care renunti dupa vre-o saptamana-doua), la ce mai poti folosi un dualcore cu 3 giga frecventa de tact???la ascultat muzica???o poti face foarte linistit si pe un 486!!!la "dat pe net"??? suspomenitul 486 face iar fata cu brio!!!filme??aici e mai nasol... dar o placa video cu 8 megi de ram video, si un proc de vre-o 3-400 de mega tact, cu 32 sau mai bine 64 megi de ram, e suficient!!!unde pui ca mai e si region-free!!! :snakeman: neamurile sperau ca or sa primeasca moca un dualcore, pesemne :))oricum, in romania sunt putini cei care sunt in stare sa foloseasca sisteme foarte lente in conditii bune!!!chiar... sunt curios... am un 386 la 40, cu 4 mega de ram... functional, vezi bine!!!ma intreb daca as reusi sa intru pe net cu el, si sa browsez linistit... :smt005

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Nu vad nici o glorie in stiinta de a face din rahat... bici (sau rahat cu mot, depinde de punctul de vedere) :smt005 E mai rezonabil sa nu-ti pierzi timpul redescoperind apa calda si mersul pe jos si sa lasi vechiturile... sa fie "optimizate" de altii, adica sa le vinzi pana mai au pret... :smt016 De aceea si nu de altceva am preconizat un XP si un P4, chiar "modest" (1.8-2 Ghz, sa zicem), in ziua de azi e destul de rezonabil...Acuma, tu faci cum vrei, ca d-aia e democracy... :smt004

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări