ddeliciu Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 Salut si Buna Ziua!Sunt pe punctul de a-mi lua un casetofon auto SONY, cei care aveti, sunteti multuliti de raportul calitate-pret? ati avut probleme cu el? daca da ce fel de probleme? ma refer la cele cu mp3/usbDoresc sa imi schizitionez si un GPS, ce firme recomandati, pretul sa spunem 650 ron max!Eu doresc sa imi iau un LG LN55 , sunt bune de ceva? daca nu ce recomandati in banii aia? eventual si un magazin !Merci frumos ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 25, 2008 Partajează Postat Martie 25, 2008 firmele lg si sony mie personal nu-mi plac,am citit/vazut multe chestii nasoale despre ele in generalil legatura cu radioul auto,vezi pe be-loud.ro,la acelasi pret gasesti si kenwood,mi se pare Link spre comentariu
ddeliciu Postat Martie 25, 2008 Autor Partajează Postat Martie 25, 2008 aha, merci !Mai astept pareri !Bafta ! Link spre comentariu
gymy Postat Martie 28, 2008 Partajează Postat Martie 28, 2008 Ia un kenwood , un piooner sau un alpine daca vrei calitate daca nu ia ultimul naspet ca e cam la fel cu sony.Pt GPS a-ti recomand un palmar cu GPS dupa care instalezi ce soft si ce harti vrei tu. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Aprilie 2, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Mai astept pareri !Bafta ! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Aprilie 21, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Ce inseamna mai exact palmar? Trimite-mi un link cu un asemenea palmar, e notepad cumva? Ce parere aveti de LG LN555 ? Ca si casetofon auto m-am hotarat asupra http://www.be-loud.ro/produse/CD_Player ... EH-4000UB/ , ce parere aveti ? Merci frumos ! Bafta ! Link spre comentariu
ursus2 Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Sa nu iei nimic LG!! mai ales pocnitoarea de LN555!!!!!!!!Mare teapa! Am unul si nu gasesc nimic pentru el.Pe situl lor este ca poza si atat.Nimic despre update sau altceva.Un SONY adevarat costa cam mult si nu-l gasesti prin buticariile romanesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum