Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere casetofon auto SONY si recomandare GPS !

Postări Recomandate

Salut si Buna Ziua!Sunt pe punctul de a-mi lua un casetofon auto SONY, cei care aveti, sunteti multuliti de raportul calitate-pret? ati avut probleme cu el? daca da ce fel de probleme? ma refer la cele cu mp3/usbDoresc sa imi schizitionez si un GPS, ce firme recomandati, pretul sa spunem 650 ron max!Eu doresc sa imi iau un LG LN55 , sunt bune de ceva? daca nu ce recomandati in banii aia? eventual si un magazin !Merci frumos !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

4

• ursus2

1

• gymy

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

firmele lg si sony mie personal nu-mi plac,am citit/vazut multe chestii nasoale despre ele in generalil legatura cu radioul auto,vezi pe be-loud.ro,la acelasi pret gasesti si kenwood,mi se pare

Link spre comentariu

Ia un kenwood , un piooner sau un alpine daca vrei calitate daca nu ia ultimul naspet ca e cam la fel cu sony.Pt GPS a-ti recomand un palmar cu GPS dupa care instalezi ce soft si ce harti vrei tu.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Sa nu iei nimic LG!! mai ales pocnitoarea de LN555!!!!!!!!Mare teapa! Am unul si nu gasesc nimic pentru el.Pe situl lor este ca poza si atat.Nimic despre update sau altceva.Un SONY adevarat costa cam mult si nu-l gasesti prin buticariile romanesti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări