Stefan Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 Nu ma supar , am dat numai cu parerea, stiu ca lm317 este un integrat bun, il folosesc si eu des, insa nu vad dece sa pui pe langa el tot felul de "ornamente" n-are nici un sens, ori il folosesti monolitic, ori faci cu componente discrete si amp.op."ornamentele" sunt puse si in datasheet!voi atasa aceasta legatura a nu stiu cata oara LM317 (vedeti exact datasheturile din linkurile puse acolo) Link spre comentariu
Laci Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 Cunosc foarte bine datasheetul, am spus parerea mea, asta-i scopul unui forum... Faceti cum credeti mai bine. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 la cerere, atasez schema de alimentator din revista conex. Link spre comentariu
milet Postat Aprilie 2, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Mersi Bogdan! Link spre comentariu
milet Postat Iunie 18, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2008 Am facut in sfarsit o sursa reglabila care ma multumeste! este extraordinara.Cu un 2N3055 si un LM723.Potentiometrul de reglaj folosete numai mijlocul cu o extrema.Merge impecabil.Deci garantat merge super.Eu am schimbat pot de 10K cu unul de 5K(reglajul brut) in serie cu unul de 500ohmi (pentru reglaj fin).Schema in atasament: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum