Vizitator capitanu_capsuna2005 Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 Am cumparat un dif de woofer de 150 watt rms/8 ohmi si vreau sa ii construiesc o incinta. Daca imi poate furniza cineva dimensiuniile ati fii de mare ajutor Link spre comentariu
Jimmy Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 ai putea sa postezi parametrii difuzorului? sau macar dimensiunea, firma producatoare, si modelul... Link spre comentariu
Vizitator capitanu_capsuna2005 Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 Difuzorul l-am luat de la maica domnului si are 15" diametru Link spre comentariu
Vizitator slick89 Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Difuzorul l-am luat de la maica domnului si are 15" diametrupentru a calcula o incinta (dimensiuni...) iti trebuiesc parametrii difuzorului... fara ei nu prea poti sa faci .... sau daca o faci... e la noroc.... ce difuzor ai ? marca ? putere? Link spre comentariu
crexy Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 pune o poza cu el poate il recunoaste cineva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum