Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor CC cu reductor

nickrvl

Postări Recomandate

Stie cineva unde sau daca se gasesc motore in CC cu reductor, gen cele de la stergatoarele de parbriz, sau pentru cine stie cele folosite la instalatiile de sudura MIG/MAG la tensiune alimentere cuprinsa intre 24V si 42V si curent aproximativ 10A?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

4

• d2134

1

• em2006

1

Top autori în acest subiect

Gasesti la magazinele cu piese de schimb auto. Sunt si de 12V si de 24V. La un aparat MIG/MAG am gasit pe post de motor avans sirma un motor de stergator parbriz VW. Ala care m-a chemase sa ii repar aparatul chiar avea o epava de VW in curte si a luat repede motorasul si l-a pus la aparatul de sudura.

Link spre comentariu

Gasesti la magazinele cu piese de schimb auto. Sunt si de 12V si de 24V. La un aparat MIG/MAG am gasit pe post de motor avans sirma un motor de stergator parbriz VW. Ala care m-a chemase sa ii repar aparatul chiar avea o epava de VW in curte si a luat repede motorasul si l-a pus la aparatul de sudura.

Intradevar se pot folosi si cele de la stergatoare dar intr-o folosire indelungata nu prea sint fiabile. Trebuie sa fie totusi cineva care sa vinda asa ceva in tara asta.
Link spre comentariu

poti incerca motoarele de la geamuri electrice de masina...

Nu cred ca fac fata in regim de functionare continua, de durata.

Si oricum, nu e cazul, pentru ca se gasesc originale, ca si acesta.

Link spre comentariu

poti incerca motoarele de la geamuri electrice de masina :drinkers:

Intradevar sint cam maruntele, am gasit motor pina la urma, original, insa ma mai gindesc are un pret de-ti cade falca...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări