Vizitator mariu Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 Ma intereseaza sa produc sunet bazandu-ma pe un fisier wave. Are cineva cum as putea conecta iesirea DAC la difuzor, imi trebuie un amplificator? Cum ma asigur ca sunetul e cel de care am eu nevoie(cel coresp. din fisierul wave). Are cineva vreo schema de interfatare? Link spre comentariu
puiu Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 1. Daca te referi la PIC-uri ar trebui sa ne spui la care iesire te referi anume. Eu nu stiam ca PIC sa aibe iesire DAC, ci numai PWM care pot sa emuleze DAC. Dar omul cat traieste invata Link spre comentariu
vsurducan Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 Cred ca se refera la DAC cu R2R, cam asta este metoda cea mai raspandita pe net pentru fluierat in difuzor. Daca ai intr-adevar o retea R2R cu rezistente de 10K ai nevoie de un amplificator de putere cuplat CA (prin condensator) cu DAC-ul. Link spre comentariu
Vizitator marius_ola Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 Microconrtollerul este mc9s12e128(de la Freescale ). Are 2 DAC-uri Link spre comentariu
puiu Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 1. Deci nu ai postat bine intrebarea. Eu tocmai ma gandeam ca te refereai la dsPIC cu iesire pentru interfata CODEC si credeam ca m-am pripit ca raspunsul anterior. Acum am vazut ca este vorba de alta gama de microcontrollere. Cred ca moderatorul va putea pune topicul la locul care trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum