djvas Postat Februarie 20, 2005 Partajează Postat Februarie 20, 2005 Am nevoie de o schema de convertor video complex la RGB . Am cautat pe net si nimic concludent . Poate sa ma ajute cineva ? Link spre comentariu
bogdanel Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 Ceea ce vrei tu este destul de complicat. Adica de fapt nici n-am intzeles, ai nevoie de un convertor video-complex la VGA sau invers? Tehnic, amandoua sunt la fel de greu de realizat, ai nevoie de convertoare de frecventza mare shi rezolutzie de asemenea.Ca o paranteza, daca ai nevoie de VGA la video-complex ca sa legi TV-ul pe ieshirea calculatorului, eu am o gasit o solutzie aproximativa. Este un soft POWERSTRIP, cu ajutorul caruia potzi "trage" soft de frecventzele de cadre/linii ale unor placi video (daca te lasa driverul) pana ajungi la 15.6Khz/50Hz/ intretzesut, caz in care legi placa video pe intrarea RGB a TV-ului. Deci n-ai nevoie de nici un adaptor (in afara de cablu VGA-peritel). Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 22, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2005 Se pare ca nu m-am exprimat eu corect in ceea ce vreau. Deci , am nevoie de un adaptor de la video complex la VGA , idee e ca vreau sa leg o camera video care scoate video complex direct la un monitor . Camera este in sistem PAL. Link spre comentariu
Vizitator eugenro2001 Postat Februarie 23, 2005 Partajează Postat Februarie 23, 2005 Ceea ce vrei tu se face cu ajutorul unor CI specializate la fel cu cele folosite in tunerele TV pt PC. Cele mai cunoscute sunt Brooktree 848 dar ma indoiesc ca este prea simplu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum