c87dak Postat Martie 22, 2008 Partajează Postat Martie 22, 2008 am o piesa (SMD) intr-un montaj care are 4 picioruse, pe doua se aplica 12 volti, intre minus si al treilea un condensator de 500 pF, intre al treilea si al patrulea un rezistor de 3K, si din al patrulea, printr-un cond de 0,1microF primarul unui mic trafo pe tor de ferita (cam 20 spire).Din ce am observat, in sec ar trebui sa am un semnal (cu o frecventa necunoscuta). Pe piesa se poate descifra PAX1 sau PAXL.Intrebare: exista CI dedicate, care sa 'emita' un semnal (sinusoidal sau nu) cand li se aplica o tensiune ?As face un desen dar nu stiu cum si in ce format. Link spre comentariu
ala micu Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 da ,existaun exemplu ar fi LT1076 Link spre comentariu
c87dak Postat Martie 27, 2008 Autor Partajează Postat Martie 27, 2008 am aflat ce e OPA379 http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=OPA379 dar nu-l gasesc pe niciunde. nici echivalent. ce as putea pune in locul lui? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum