retrosong Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 da ar merge pe el un amplif cu alimentare simpla cu condensator pe iesire Link spre comentariu
MazyMan Postat Aprilie 2, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2008 am inteles ms.!!!. Link spre comentariu
Vizitator dark_one Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 sorteh ironia mea din finalul postului este tocmai pentru starea care am avut-o cand am citit modul sau de exprimare. Totusi trebuie sa il iertam pentru ca probabil are intre 12 si 16 ani si toti am fost la varsta aia cand ne credeam stapanii pamantului. Poate copilul asculta sfaturile noastre si invata in timp. We`re here to help if we can right? Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 nici eu nu am fost de acord cu limbajul folosit de MazyMan dar ia nu va mai luati de pitesteanul meu . :smt072 :weedman: oricum electronistii (sau in devenire) din Pitesti sunt pe cale de disparitie . cred ca daca mai fac multe offtopicuri trec pe lista neagra Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum