bogdan_ Postat Martie 22, 2008 Partajează Postat Martie 22, 2008 stie cineva pe unde se gasesc becuri economice care pot fi folosite cu variator?Philips face unele, dar nu am gasit nimic prin nici un magazin...poate stie cineva. Link spre comentariu
zal Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 Nu stiu daca te ajuta, dar facea tot Philips becuri in genul celor economice, cu diferenta ca in interior era un bec cu Ne clasic, cu mini-starter si mini-drosel si cintarea cam 1Kg ca avea si un balon ornamental de sticla striata, destul de groasa. A tinut peste 6 ani la mine si tin minte ca l-am pus si la o tensiune mai mica, de 170Vca si s-a aprins, asta cind era inca ''tinar''. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Martie 25, 2008 Autor Partajează Postat Martie 25, 2008 cred ca am vazut si eu pe undeva becuri de genul ala, dar nu asa ceva doresc. eu m-am apucat de un proiect de automatizare prin casa, luminatul va fi cu becuri economice. initial comanda vroiam sa o fac cu releu, apoi am dat de becurile respective si ma gandeam sa fac control cu triac, inclusiv variatia intensitatii. dar niciunde nu am gasit. pana acum am intrebat la 3 magazine, nimeni nu a stiut. O sa mai caut, daca gasesc ceva, anunt si pe aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum