MifTy Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 chiar ca!!! :smt005 vezi ca se agita gerula c-ai descoperit o sursa de energie moca!!!serios vorbind, ai avantajul peretilor de chirpici, care tin bine caldura!!!cine a stat toata viata lui "in blocurile gri" nu stie ce-i aia... or arata aiurea peretii, dar ai o izolare termica si fonica exceptionala cu chirpicul!!!!eu zic sa te gandesti la izolarea podelei intai, apoi la usi si ferestre, si eventual la pod. sau podeaua si podul mai intai, inclusiv imbinarile (si vezi cum stai si cu hidroizolatia, daca te bagi la astea, ca tot umbli in zona!!!)abia dupa aceea, gandeste-te la centrala termica... n-are rost sa bagi bani intr-o centrala daca "rasufla" pe-afara caldura...in fine... oricum ai da-o si-ai lua-o, in situatia ta mai bine ramai pe lemne!!!sau foloseste solutii gen: soba de gatit din bucatarie are hornul prelungit printr-un radiator trecut prin perete in camera alaturata... in felul asta incalzesti 2 camere cu o singura soba, cu pierderi minime...tu stii cel mai bine cum e casa ta, foloseste-ti imaginatia!!!gaz o sa se traga pana la urma si pe strada ta, si atunci ce faci cu magaoaia electrica, care o sa te rupa la buzunar odata cand o iei, inca odata cat o folosesti, si dupa aia, cand ai s-o dezafectezi...cat despre ideea cu panourile solare... investitia nu e foarte mica, dar in comparatie cu centrala electrica chiar e infima!!!!poti sa le folosesti pentru ceva nevoi de apa calda/caldura, dar nu cat sa nu mai ai nevoie de sobe!!!!ah, si nu ma refer la panourile solare de la romstal, ci la alea "comuniste", pe care cred ca le-ati vazut cu totii pe vremea lu ceasca (ma rog, astia, asa, mai purii, cam ca mine :smt019 ) Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Salut; presupun ca te`ai grabit cind ai formulat ultima fraza, cu intratul si iesitul... :rolleyes: :smt017*Lasa-l, poate reuseste... :smt003 Link spre comentariu
Vizitator snpash Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 salut am gasit si eu centrala termice electrice ieftine pe www.comstal.ro mai exact http://www.comstal.ro/centrale-termice-electrice/acuma care pote sa-mi spuna si mie cat ar consuma una de 9kw pe luna? 24 KW? Puterea instalata pentru un consumator casnic, nu industrial, nu cred sa fie mai mult de 4-5 KW pentru toata casa. Gandeste-te numai ca sigurantele pe priza sunt de 16A. Cred ca deja ti-ar trebui trifazat la 24KW. :smt003Poate o fi 2.4KWOricum, nu se alimenteaza non stop. Are termostat si incalzeste doar cand e nevoie.Ia uite ce zic baietii astia:http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 82980.htmlhttp://www.centrale-termice.ro/tehnic/c ... -frecventeTraiasca Gogu! Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 pai depinde cat ai de incalzit,deci centrala nu consuma de una singura cat scrie pe ea si incalzeste orice casa,oricand...ea doar transforma energia electrica in cea termica!si curentul electric e mai scump ca gazul(considerand ca sunt folosite pt incalzire) Link spre comentariu
Vizitator Simona05 Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Deci pana la urma care este cel mai bun sistem de incalzire? si la un pret acceptabil? Link spre comentariu
Vizitator mariooo Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Daca vrei sa te incalzesti electric, cea mai costisitoare varianta dpdv al investitiei este centrala electrica care trebuie conectata la o instalatie si la niste calorifere... de ce nu convectoare? http://www.calor.ro/convectoare-electri ... 02-050-mas nu ai tevi, calorifere... nu trebuie trifazic si ai si control individual pe camere... faceti voi calculele sa vedeti cat economisiti. Link spre comentariu
costy Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 lol: putere 0,5kw curent 0,2A?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum