Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor SMPS sudura

petre_s

Postări Recomandate

Sa nu mai deschid un alt topic. Cu ce redresati curentul asta.Sunt si eu interesat de o dioda redresoare de comutatie peste 10A.BYW29 este tot ce am gasit, dar are doar 8A.Ca o sugestie - am vazut in majoritatea topicurilor despre SMPS - vrei putere mai mare pui un traf mai mare.Si de asta multi se mira ca le crapa MOS-ii. Nu e chiar asa.Traful asta nu se mareste "la scara" sau "ca ala mic, dar ca e mai mare.Datorita cresterii sectiunii lui, ii creste mult impedanta bobinajelor. Asfel cu cat este este mai mare ar trebui sa pui mai putine spire sau sa ii modifici frecventa de comutatie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 77
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• suiram

14

• nickrvl

10

• petre_s

8

• andreigradu

6

Top autori în acest subiect

am si eu o intrebare,SF3006 (35ns) se poate folosi in locul DSEI 60-06 (35ns),cu cele doua diode in paralel?in catalog zice ca (Average Rectified Output Current @TC = 100°C IO 30 A) adica cele doua diode sunt de cate 30A fiecare , deci 30+30=60/2 =30 media,este bun rationamentul?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Cine stie daca la un transformator de forta de la un invertor de sudura care este bobinat cu platbanda subtire de cupru si sunt puse in paralel 2 ,3 sau 4 platbezi este izolatie intre platbenzi (intre fiecare)sau doar intre straturi?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări