Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu LM3886

Postări Recomandate

In constructie. Scuzati wire managementul :ras:

Partea interesanta e ca desi am 23v in secundarul trafului(2 infasurari de 23v in paralel), dupa filtraj si redresare am 15v pe ramuri fata de masa. N-ar trebui sa am cam...dublu? :nas: Neavand boxe mai bune momentan am carat ampliful in masina :rade: si am pus un modul la 2 difuri inseriate (8ohmi, 30w rms cica). Le-a zguduit serios :dans: Involuntar am testat si protectia la scurt pe iesire . E buna

Atasat e cablajul folosit de mine, primul nu era bun. (dimensiuni gresite pt. integrat)

PS: o fi original lm3886?

http://i38.tinypic.com/28cn4pj.jpg

http://i33.tinypic.com/2s1uhli.jpg

http://i34.tinypic.com/51o93r.jpg

Link spre comentariu

pai din ce-am inteles ai un traf cu 2 secundare identicesecundarele le inseriezi, si masori sa ai tensiunea amandurora la capetecapatul unde sunt amandoua legate impreuna il legi la masa(GND)capetele ramase le legi la puntea redresoarecondensatorii il legi intre gnd si plus, respectiv gnd si minusalimentezi si-l dai in blanaam amplificator facut cu 7294 si merge foarte ok, brum NU ARE, filtraj 2x10.00u uF pe-un kit, rubycoon, si 2x6800 ROE + 4x2200uF (ceva chinezesti)alimentarea fiecarui kit se face din cate-un traf de aprox 150 W, 2x24V

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Am gasit un proiect foarte fain (sunt mai multe chestii interesante acolo). :da

Sunt curios daca ar fi doritori pentru un mini grup-buy la placi; putem apela la vr-un user de la Bazar sau chiar la o firma specializata, daca preturile sunt bune (stiu ca este in Timisoara o firma care face dublu placat la 10 RON dm^2, RET ii zice - n-am apelat la ei dar am prieteni care sunt multumiti de serviciile lor).

Pe mine m-ar interesa mai mult varianta stereo, adica o placa pe canal, fara sa le pun in punte. Pentru cine vrea varianta bridge exista destule metode, doua fiind prezentate chiar acolo (la pagina 3 gasiti un link catre topicul de pe diyaudio dedicat acestui proiect).

In atasament sunt si gerberele; pentru a le putea deschide/modifica, eu folosesc ViewMate.

Link spre comentariu

Buna am vazut ca tot sa discutat de lm 3886,am si eu 5 placute cu eii sii folosesc pentru sateliti pentru mine nu sat asa puternici sis perfecti pentru sateliti.Dar nu vad pe nimeni sa aduca an discutie la cat de tari poate fi acest integrat mai nou se pot scoate puteri mult mai mari un ex. 3 x lm3886 =150w chiar si 5 merge si ai putere mult mai mare.iar lm1875 este si el destul de bun merge pe aceiasi schema cu tda2030.Dar mie ca integrat mi se pare cel mai bune si mai tare stkurile am doua stati care are cate un stk la cam 30w rms,dar cum merg ati bubuie capul iar lm3886 care se spune ca scote mai mult de 30w e o nimica toata pe langa stk,la ancem am crezut ca sunt de vati multi de mergea asa puternic si bass foarte tare nu am notat pe nimic ce tip de stk era,am unul care vreau sal fac un stk4241 sa vezii aici putere,merita toti bani aceste stk.mai nou atentia mea e pe amlificatoare cu transistori de puteri marii ce si am an lucru.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări