Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu LM3886

Postări Recomandate

O alta "chestie" interesanta e ca un stabilizator cu 7815/7915 nu e deloc potrivit pentru alimentarea unui 3886. Saracul 3886 nu va functiona la adevarata lui valoare sub nici o forma cu aceasta sursa...Va functiona "rau" spre "foarte rau", mai aproape de "foarte rau".

Cred că vrea să-şi alimenteze doar preamplificatorul, nu şi finalii.
Link spre comentariu

Da, alimentarea este pentru corectorul de ton. M-am uitat in foaia de catalog si am observat ca pinii sunt notati altfel decat in schema, insa nu stiam ce e cu tensiunea de 20V la iesirea din 7915. De proba am pus o rezistenta de 4k , tensiunea masurata in acest caz fiind de -14.7V, deci este in regula. Merci de informatie @Misa. Sper ca atunci cand termin corectorul si e conectat la stabilizator sa nu fie nici o problema acesta fiind in sarcina, in lipsa acelei rezistente. Radiatoarele le-am facut din cornier de Al, nu stiu daca sunt suficient de mari, o sa vad pe parcurs.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări