ratza Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 O alta "chestie" interesanta e ca un stabilizator cu 7815/7915 nu e deloc potrivit pentru alimentarea unui 3886. Saracul 3886 nu va functiona la adevarata lui valoare sub nici o forma cu aceasta sursa...Va functiona "rau" spre "foarte rau", mai aproape de "foarte rau".Cred că vrea să-şi alimenteze doar preamplificatorul, nu şi finalii. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Da, alimentarea este pentru corectorul de ton. M-am uitat in foaia de catalog si am observat ca pinii sunt notati altfel decat in schema, insa nu stiam ce e cu tensiunea de 20V la iesirea din 7915. De proba am pus o rezistenta de 4k , tensiunea masurata in acest caz fiind de -14.7V, deci este in regula. Merci de informatie @Misa. Sper ca atunci cand termin corectorul si e conectat la stabilizator sa nu fie nici o problema acesta fiind in sarcina, in lipsa acelei rezistente. Radiatoarele le-am facut din cornier de Al, nu stiu daca sunt suficient de mari, o sa vad pe parcurs. Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 E bine ca te-ai pins.....(a intelege ce zic "prostii" de producatori) Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Astazi am terminat partea de soft-start. Releul cupleaza la cca 2 secunde, socul in retea nu se mai simte aproape deloc. Se vede foarte putin la becul de la lustra scazand in intensitate cand conectez traful la priza . Dar asa cum am zis foarte putin. Schema este cea postata de @george ( viewtopic.php?f=5&t=28830&start=360 ) . Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Pe traf am 2 punti redresoare de 25A si cate un modul de filtraj ca cel de mai jos pentru fiecare canal in parte. Sigurantele de pe ramura+/ramura-, le-am pus de 2.5A. Siguranta de pe soft-start, inainte de traf de 5A. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 In cele din urma la cablajul acesta am ajuns, nu stiu cat este de corect realizat....... Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Eu am folosit acest pcb si nu am avut probleme. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Rog un moderator sa stearga schema cablajului deoarece este gresita. @flores72 cu ce pot deschide fisierul din atasamentul tau? Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Cu sprint layout sau sprint layout wiever , le poti descarca de aici http://www.abacom-online.de/uk/html/sprint-layout.html Link spre comentariu
doru700 Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 salut ,as vrea o schema cu LM3886 cu alimentare simpla ,vreau sa inlocuiesc un stk 4311 (care nu se mai gaseste )sa folosesc alimentarea simpla a combinei ,masurata pe cond. de filtraj are 42 v in gol .sau poate ami recomandati alt final .va multumesc. Link spre comentariu
danb1974 Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 stk-ul ala se gaseste pe ebay, acuma cit e de original nu stiu sa-ti spun Link spre comentariu
doru700 Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 nu am cumparat niciodata de pe ebay ,totusi poate are cineva schema cu LM 3886 cu alimentare simpla .va multumesc. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 (editat) In datasheet gasesti schema pentru varianta single suply. Editat Aprilie 25, 2014 de turcu_dan Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Rezistenta de pe iesire e neaparat sa fie trecuta prin interiorul bobinei L1? Sau pot fi puse separat in paralel fara influente negative? Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Poţi să le pui cum vrei, influenţele alea de care-şi dau unii cu părerea pe net sînt valabile în radiofrecvenţă, nu aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum