ratza Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 5A mi se par cam puţin pentru două canale. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Ok atunci renunt la el si mai caut in continuare, recomandat ar fi unul de 6-8 Ah, ma gandesc..... Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 in datasheet scrie ca la tensiune peste +/-28Vcc se recomanda boxe pe 8 ohmi, tu din 2*24Vca ai mai mult de +/-28Vcc....in cazul asta traful e de ajuns daca il folosesti pe 8 ohmi... ratza, tu parca la al tau ai folosit un traf de 400W daca-mi amintesc bine.... Link spre comentariu
zal Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Ok atunci renunt la el si mai caut in continuare, recomandat ar fi unul de 6-8 Ah, ma gandesc.....Asta e o mărime specifică pilelor, bateriilor şi acumulatorilor. Amperi/oră... se creează confuzii. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 ratza, tu parca la al tau ai folosit un traf de 400W daca-mi amintesc bine....Da, numai că e mult prea mult. 200W erau mai mult decît suficienţi. Eu îl luasem să fac un amplificator în clasă A, dar după ce am ascultat la cineva LM-ul mi-a fost clar că aia căutam. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Nu e chiar prea mult. Oricum 200W este la limita de jos.Spor,Mircea. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Din cate am observat vanzatorul nu se prea pricepe, el a estimat ca ar avea 5A, desi nu scrie pe transformator cat debiteaza. Initial afirmase ca este toroidal. Dupa masuratorile din poza ne putem da seama de o putere aproximativa? Mai spune ca are o greutate undeva la 4kg. Probabil ca unul toroidal mi-ar fi convenit mai mult si pentru dimensiuni ma refer la inaltime care afecteaza implicit cutia. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2014 Măsoară-l şi vezi dacă scoate tensiunile necesare. Dacă da, atunci îl poţi monta pentru test, e posibil să te mulţumească. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Nu cred ca ma insel cand spun ca traful din poze provine de la un AS2050, daca este asa atunci poate fi folosit fara stres chiar si pentru sarcini de 4 Ohm, am asa ceva si am testat, si sunt niste trafuri bine facute, asta din punct de vedere al puterii transformatorului care este suficienta, in schimb la aceste alimentari LM-ul in discutie nu cred ca se descurca in sarcini de 4 Ohm, ci ar trebui ca acestea sa fie de 8 Ohm. Link spre comentariu
George Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Foarte posibil ca acel traf sa provina de la un AS2050. Pe una din pozele cu acel traf se vede scris cuvantul "industrială", care cred ca provine de la "Intreprinderea Electronica Industriala". Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 in datasheet scrie ca la tensiune peste +/-28Vcc se recomanda boxe pe 8 ohmi, tu din 2*24Vca ai mai mult de +/-28Vcc....in cazul asta traful e de ajuns daca il folosesti pe 8 ohmi... Boxele la care o sa ascult sunt sony ssf-6000 - 8ohm, deci nu e o problema impedanta lor. Dupa ce colegul @marian a afirmat ca provine de la un AS2050, am cautat putin pe net si se pare ca exista sanse foarte mari sa fie asa. Pozele gasite pe net sunt identice. Initial vanzatorul spunea ca este un transformator industrial, probabil a vazut pe eticheta cum spune si @george cuvantul "industrială" si de acolo a dedus ca e industrial. Daca lucrurile stau asa atunci o sa-l cumpar, cred ca are si un pret bun 40ron. Va multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 40 de lei pentru un traf de la AS2050 mi se pare un pret modic ( cel putin din punctul meu de vedere ), traful poate duce lejer si boxe de 4 Ohm, la tine pe 8 va fi destul de "relaxat"... Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 As mai avea o intrebare, partea de circuit evidentiata de mine in schema din elktor reprezinta partea de filtrare dupa puntea redresoare? Sunt putin in ceata deoarece am vazut acei condensatori pusi pe aceeasi placuta cu circuitul de amplificare. Si daca e asa totusi sunt valori cam mici pentru filtrare, nu? Link spre comentariu
George Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Acela e un bloc de filtraj suplimentar. Nu sunt singurii condensatori care urmeaza dupa puntea redresoare. Sunt pusi pe aceasi placuta cu circuitul integrat fiindca trebuie sa se afle in apropierea lui. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Garantat acel traf este de la AS2050, pune mina pe el! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum