aeromania Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Salutari. Dupa cum spune si titlul am un cd cu poze scris in doua sesiuni pe doua writer-e diferite. Ultima sesiune se vede, prima , nu , valoarea totala a discului fiind suma celor doua capacitati. O idee cum pot recupera datele din prima sesiune ? Multumesc. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Ai incercat cu softuri speciale pentru recuperare de date?? Link spre comentariu
aeromania Postat Martie 21, 2008 Autor Partajează Postat Martie 21, 2008 Da, acum am gasit ceva , si a functionat : DVD Data Rescue. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Am si eu o problema cu recupererea datelor, mai precis a fisierelor .mp3 de pe cd-uri mai vechi. Cu toate ca am folosit cd-uri de calitate, am pierdut cam 50% din fisiere si asta in 4 ani. Acum incerc sa recuperez ce se mai poate, folosesc Total Commander 6.01 pentru a copia de pe CD pe HDD. Enervant este faptul ca trebuie sa tot apas butonul de Skip, in felul asta copierea unui CD dureaza 2-3 ore.Intrebarea este: Total Commander 6.01 are setare de auto skip? Sau si mai bine: Puteti sa-mi recomandati un soft care sa recupereze fisierele de pe CD? Link spre comentariu
junior Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Foloseste UnstopCD de aici : http://www.orocuen.narod.ru/Programs.html In orice caz , daca cd-ul este deteriorat fizic nu mai ai ce-i face. Programelul indicat mai sus reuseste sa faca copierea ( uneori partiala ) a fiserelor cu probleme . Link spre comentariu
Vizitator emiltudo Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Cel mai complet din punctul meu de vedere este CDROLLER. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 17, 2008 Partajează Postat Iunie 17, 2008 UnstopCD este foarte bun dar nu pentru ce vreau eu. Fiind vorba de fisiere audio vreau ca softul pur si simplu sa ignore fisierele defecte, UnstopCD incearca si chiar reuseste sa repare fisierele defecte dar acolo unde intervine e jaleee...pocnete, clicks-uri, claxoane, mai bine lipsa.CDROLLER nu am incercat deoarece nu am gasit o versiune demo, ofereau doar versiuni cu functia de salvare dezactivata.Stiti de unde pot descarca CDROLLER o versiune demo care poate fi folosita macar o ora?Aveti alte idei? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Altap Salamander, asta cautam. http://www.altap.cz/download.html#sal25 de aici versiunea de test, valabila 30 zile. Va multumesc tuturor !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum