tata Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Televizorul este un model mai vechi construit pe sasiul M15M , procesor BM 5069 ,memorie M58655P. Problema este ca nu poate memora decat 30 de programe. A reusit cineva sa-l faca sa memoreze mai multe ? Daca da , cum a procedat ? Am montat un selector hiperband ,imaginea si sunetul sunt impecabile dar nu stiu sa rezolv problema expusa mai sus.Clientul nu doreste sa-si monteze o antena parabolica in felul acesta problema si-ar fi gasit o rezolvare. Multumesc anticipat pentru ajutor. Link spre comentariu
trinetservice Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Televizorul este un model mai vechi construit pe sasiul M15M , procesor BM 5069 ,memorie M58655P. Problema este ca nu poate memora decat 30 de programe. A reusit cineva sa-l faca sa memoreze mai multe ? Daca da , cum a procedat ? Am montat un selector hiperband ,imaginea si sunetul sunt impecabile dar nu stiu sa rezolv problema expusa mai sus.Clientul nu doreste sa-si monteze o antena parabolica in felul acesta problema si-ar fi gasit o rezolvare. Multumesc anticipat pentru ajutor.tuner extern...hiperband Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum