Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DELTON 5571TXT sasiu?

codrin

Postări Recomandate

salut? am in lucru aceasta chinezarie care a mai fost la un asa zis electronist. sursa este "praf" si la propriu si la figurat. pe langa aparat ,clientul a mai adus si piesele arse scoase de individ. partea proasta este ca au fost scoase piese care erau bune ,cred! ex. o parte din rezistentele partii primare a sursei . o fi vrut sa puna alta sursa... si-l incomodau fizic? nu-mi explic de ce a recurs la scoaterea unor rezistente din montaj ?!!!componentele tv-ului sunt:TDA9351C39NA notat N301SURSA pe tranz.cu opto N504( tranz comutator notat V1513 = 2SC5297)AN7522 notat N161 sunetSTV9302 notat N401 B.V.traf linii/T451/cod BSC25-N0102selector eticheta ET-5S1.CV100Knu stiu ce sasiu este.stie cineva? m-ar interesa ca sa-l trec in baza mea de scheme cu denumirea oficiala, standard.am gasit o schema asemanatoare cu ajutorul careia am sa recompun toata sursa , dar daca cineva are schema originala , n-ar strica...schema aproximativa este CHINA PH02 - TDA9361 , LA78040 ....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• codrin

3

• FLORIN IORDACHE

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

nu este , din pacate, sasiu lituanian!. sasiul TV2KR ,la care te referi are codul marcat pe cablaj , la vedere si arata cam asa: 40-MNTV2KR-L3T

cand am spus " chinezarie" , inseamna ca e "chinezarie" pentru ca se deosebeste net de sasiul lituanian( si nu numai) ,din toate punctele de vedere.

TAURAS are sursa cu UC3842 si nu pe tranz. ,cum am precizat deja. si deosebirile pot continua.

m-am uitat dupa vreo notatie pe tot cablajul sasiului dar nimic concret.

multumesc , totusi, ptr bunavointa de a ma ajuta.

astept , in continuare , pareri despre asemenea " necunoscute chinezesti".

am si facut precizarea ca seamana mult cu sasiul CHINA PH02 - TDA9361 , LA78040 ....

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Telecomanda care merge perfect pe acest tip de televizor ( DELTON 5571TXT E )este cea utilizata pe televizoarele MAV,Ryder,Galactic,Ultraline etc. adica NP-51(folosita pe Kontrast sau Allview) vezi aici pozitia 198:

Kontrast NP51 remote control

Telecomanda originala a televizorului tau arata la fel cu cea din prima poza atasata.Pe eticheta spate a televizorului scrie in maghiara ( tv probabil asamblat in Ungaria ) iar in interior este intr-adevar sasiul chinezesc utilizat si pe Galactic,Ryder etc.

Pe piata exista aceasta telecomanda ,dar pe care scrie Hyunda si care nu bate acelasi cod cu NP51.In consecinta tu trebuie sa-i spui clientului sa-si cumpere telecomanda NP51.(a doua poza)

Link spre comentariu

Am la reparat un tv identic dar cu marca REGAL 5571 TXT E. Televizoarele sunt 100% chinezesti dar au ajuns in Romania via Ungaria. Importatorul ungur (titularul marcilor DELTON, REGAL si JAMA) este JAMA kft. Al meu are sursa praf, AN7522N in scurt pe alimentare si 99.9% procesorul defect. Este un sasiu idiot deoarece dispunerea mufelor AV si euroscart din spate nu este cea standard asa ca am hotarat sa-i repar sasiul. Am vazut ca sursa exista atat in varianta "China cu 3 tranzistori in primar + optocuplor" cat si in varianta cu integrat KA5Q0765RT. Valorile pieselor si notatia de pe placa sunt identice cu una din schemele de pe DVD13 de la Tavi.

Telecomanda cu cod de NP51 dar cu aspect diferit in genul celei de la poz. 23 din catalogul Canton http://www.canton-distribution.ro/telecomenzi_originale2.htm se utilizeaza de asemenea la seria Kontrast 21R02 si 21RF02 importate de Romanel.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator tonytanel

Stiti cumva cum se poate intra in meniul service la televizorul de care s-a pomenit in postarea dinainte(regal 5571txt)?Daca ajuta cu ceva, telecomanda este NP51 iar pe sasiu am gasit inscriptionat codul WPF94V-0.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator basil45

am avut parte si eu de o chinezarie regal 5571 txt E,sasiul este LPCB 0018,schema am luat-o de pe elektrotanya.topicul este vechi,dar poate mai intra cineva p-aici,cautand modelul asta de televizor

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

salutare, va rog daca are cineva parametri meniu servis  tv delton 5571txt ,am intrat cu meniu 4725, cu np51 ,va multumesc 

Ce probleme aveti cu acest tv ??  Adica de ce va trebuie parametri din meniu service? 

Asteptam !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

O fi vrut sa zica cu MENU 6483,dar pe gaura gurii(pardon a tastaturii)  a slobozit MENU 4725  :ras: .

Acuma,daca stau sa ma gandesc,Delton asta a avut sasiu AK30,si o varianta de sasiu BEKO 12.6.Cine stie cum o fi intrat,acum sa-l vedem cum mai iese  :85  :85  :85

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări