Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intare audio Car 300 (F)

criss

Postări Recomandate

BunaAm un casetofon Blaupunkt Car 300(F) si doresc sal utilizez ca si amplificator pt un PC(inca nu imi este finalizat PCul dar pt moment doresc sa utilizez un MP3 player portabil cu memorie SD).Casetofonul nu are intrare separata pt semnal audio.Din calcul cad variantele de transmitere a semnalului printrun adaptor caseta si tuner radio, au calitate slaba!Doresc sa elimin partea mecanica si sa inlocuiesc preamplificatorul magnetic LM833 inca nu stiu cu ce, dar va rog sami dati o solutie.[attachment=1]preamplif.jpg[/attachment]Am atasat manualul technic si foaia de catalog al ICului.[attachment=3]Blaupunkt Opel Car300 Service Manual.pdf[/attachment][attachment=2]LM833.pdf[/attachment]Comutarea pt intare doresc sa utilizez un intrerupator de genul[attachment=0]Comutator.gif[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

3

• criss

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

injectezi semnalul din pc in switch-ul de surse(intre radio si casetofon)si intrerupi legaturile dintre switch si operationalul de la casadica: switch-ul este tda7348d(in pag 4 a pdf-ului)semnalul il injectezi la pinii 9 si 13(prin condeastorii existenti) si intrerupi legaturile cu preampul de casdaca mai vrei sa folosesti cas-ul,atunci pui un comutator de surse(merge si schema ta,atentie la relee) tot la pinii asta

Link spre comentariu

deci nui nevoie de preamplificator!pot utiliza cel din placa si mp3 player.nu acel integrat am in al meu, ci TDA7433D un procesor audio cu 2 intari stereo (ma gandesc ca in casul meu un canal serveste pt caseta iar celalat pt radio).[attachment=1]TDA7433D.pdf[/attachment]acuma nu stiu care dintre intrari este pt caseta dar cred ca intrerup iesirile din preamplificatorul de cap.[attachment=0]preamplif2.jpg[/attachment]EDITAT:Am masurat si iesirile din preamplificator duc la intrarile IN2(pini 2 si 3).Inaintea de pini sunt cate 1 condensator de 1uF sal las si inainte de acest condensator sa aplic semnalul?Masa pot sa il las ce de pe carcasa casetofonului?dupa schema vad ca o sg intrare de masa este si nu ca si TDA7348 care are intare masa separata pt fiecare canal.Iar in legatira cu comutatorul eu mam referit la acel intrerupator de la casetofon(cand bag caseta cupleaza) vreau sal elimin si sal inlocuiesc cu un releu(de altfel vreau sa scot partea mecanica), iar printrun buton(releu) cuplez intrarea pt mp3 player si alimentarea(ma gandesc ca nu are intrarea de la procesorul audio nu este intruna cuplat ci prin acest intrerupator(ca altfel ar genera zgomot).....doar o presupunere!nu sunt sigur!)

Link spre comentariu

da,aplici semnalul,cum ar veni in poza,la punctele a si b ,inainte de conzicircuitul avand 2 intrari(tda-ul),comuta electronic semnale,asa ca nu baga zgomotda,masa e comuna in tot cas-ul,poti s-o iei de unde vreiam inteles problema cu releulpai intrarea de la amp e tot timpul cuplata cu tda-ul(intrerupatorul ala mecanic nu o intrerupe). tda-ul selecteaza ce intrare sa foloseasca (in funtcie de pozitia intrerupatorului)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări