Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TUNER FISHER

vikingul38

Postări Recomandate

Pun poza mai jos...Ce parere aveti despre acest tuner...FISHER...Curios la el e ca alimentarea e la 18 vca deci nu are traf in interior....si are foarte mult loc liber...deja i-am pus un transformator...care mi se pare cam mic...dar nu cred ca consumul tunerului ar fi prea mare...nu mai zic ca am mai pus si un led(de ala de bricheta) sa lumineze scala noaptea...ei ...na...Il cuplez la un amplificator facut de mine (de acum 20 ani) cu 2 module iprs de 10 wati si un corector de ton cu 3 benzi...si se aude destul de bine....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikingul38

4

• zal

3

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Fisher e marca buna, nu prea au ajuns scule de le ei in România, acuma s-au lasat de audio ca si ceilalti. Tunerul tau e totusi destul de vechi, cam de acum 20-25 ani, de aceea are si scala, in loc sa fie digital, asta e un avantaj la receptie, fiindca cele digitale sint mai putin sensibile din constructie. Nu e mica placa, si alte tunere au placile mici fara legatura cu sensibilitatea sau separatia intre posturi. Erau niste tunere Philips tot cu scala carora le faceam alimentare ca se alimentau initial din amplif, si pot sa spun ca se aprindea ledul de stereo pe post, fara antena. Depinde si de distanta pina la emitator.

Link spre comentariu

Fisher e marca buna, nu prea au ajuns scule de le ei in România, acuma s-au lasat de audio ca si ceilalti. Tunerul tau e totusi destul de vechi, cam de acum 20-25 ani, de aceea are si scala, in loc sa fie digital, asta e un avantaj la receptie, fiindca cele digitale sint mai putin sensibile din constructie. Nu e mica placa, si alte tunere au placile mici fara legatura cu sensibilitatea sau separatia intre posturi. Erau niste tunere Philips tot cu scala carora le faceam alimentare ca se alimentau initial din amplif, si pot sa spun ca se aprindea ledul de stereo pe post, fara antena. Depinde si de distanta pina la emitator.

Tunerul e din Norvegia...sau Suedia....Curios ca merge fara antena....eu stau la etajul VII in M.Ciuc si prinde vreo 10 posturi..perfect.....Am spus ca i-am pus un traf foarte mic...necesita 18 volti (curent alternativ...!!!) dar cred ca nu trebuie un amperaj prea mare...nu???O sa schimb ledurile de pe scala cu 2 becuri(lampi ) micute.....
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Cel mult 0,5A, cred.Bestial ampliful... :smt020 :smt003

Da...oricum inauntru sunt 2 kituri de 10 wa tip iprs si cu un corector pe 3 benzi...se aude muuuuuult mai bine ca un amplif in care am 2 tda 2030.....si e ,,cutia'' mai cizelata..... :weedman:
Link spre comentariu

Da...oricum inauntru sunt 2 kituri de 10 wa tip iprs si cu un corector pe 3 benzi...se aude muuuuuult mai bine ca un amplif in care am 2 tda 2030.....si e ,,cutia'' mai cizelata..... :weedman:

Pune LM-uri în loc de kiturile IPRS ?i o s? vezi c? de fapt IPRS-ul bese, nu cînt?.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări