Vizitator vicogeo Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Am primit cadou de la un coleg un CDR2005 sa il instalez pe Corsutza mea in locul CAR2004-ului existent.La prima vedere am observat ceva scurgeri pe carcasa (colegul a argumentat ca este posibil din cauza caldurii din bord), dar am zis sa-l desfac inainte sa-l montez in bord.Nu sunt prea incantat de ce am vazut. Merita sa fie reparat?Ce riscuri de incendiu am daca il montez in acest stadiu?iaca ceva imagini:[attachment=3]1.jpg[/attachment][attachment=2]2.jpg[/attachment][attachment=1]3.jpg[/attachment][attachment=0]4.jpg[/attachment] Link spre comentariu
criss Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 dar merge?poate ia curs ceva pe ea!curata mizeria sa vezi ce este sub ea....daca ii totul ok atunci poti sal folosesti! Link spre comentariu
Vizitator vicogeo Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 cu ce solutie sa incerc?colegu mi-a spus ca merge, eu n-am vut curajul sa-l bag in bord. Link spre comentariu
criss Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 diluant..poate exista alta solutie special pt curatarea pcburilor dar eu nu stiu de ea!personal diluant folosesc pt curatarea sacazului, praf..mizerie.. de pe placa. Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 ai de munca la el.prima data trebuie sa-l cureti bine de tot dupa care sa relipesti la greu.verifica si curata si partea pe care sint plantate piesele.daca faci toate astea foarte posibil sa te alegi cu un aparat ok Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 incearca cu alcool tehnic (izopropilic) Link spre comentariu
Vizitator vicogeo Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 am incercat cu acetona/diluant dar fara succes.pe urma am gasit prin bucatarie o solutie de curatat grasime arsa de pe sobe/aragaz, care a avut succes.am reusit pe zonele din exterior, dar pt. interior am nevoie de un Torx mai mic de T10 (din pacate nu am asa mic),ca sa-l desfac.cum reusesc sa-l curat va dau de veste.bye. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum