Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CDR 2005 de pe un Opel - mai este bun?

Vizitator vicogeo

Postări Recomandate

Vizitator vicogeo

Am primit cadou de la un coleg un CDR2005 sa il instalez pe Corsutza mea in locul CAR2004-ului existent.La prima vedere am observat ceva scurgeri pe carcasa (colegul a argumentat ca este posibil din cauza caldurii din bord), dar am zis sa-l desfac inainte sa-l montez in bord.Nu sunt prea incantat de ce am vazut. Merita sa fie reparat?Ce riscuri de incendiu am daca il montez in acest stadiu?iaca ceva imagini:[attachment=3]1.jpg[/attachment][attachment=2]2.jpg[/attachment][attachment=1]3.jpg[/attachment][attachment=0]4.jpg[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

2

• ionut20

1

• mircea626

1

Top autori în acest subiect

ai de munca la el.prima data trebuie sa-l cureti bine de tot dupa care sa relipesti la greu.verifica si curata si partea pe care sint plantate piesele.daca faci toate astea foarte posibil sa te alegi cu un aparat ok

Link spre comentariu
Vizitator vicogeo

am incercat cu acetona/diluant dar fara succes.pe urma am gasit prin bucatarie o solutie de curatat grasime arsa de pe sobe/aragaz, care a avut succes.am reusit pe zonele din exterior, dar pt. interior am nevoie de un Torx mai mic de T10 (din pacate nu am asa mic),ca sa-l desfac.cum reusesc sa-l curat va dau de veste.bye.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări