Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor PA G-1251

Adi Florin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adi Florin

6

• Mircea Bartic

3

• adircf

2

• [i_unit]

1

in ultima vreme am fost contactat de mai multa lume in cautare de G1251, chestie care m-a pus pe ganduridaca mai sunt persoane interesate am putea face un import de G1251 ideea este sa se stranga de vreo 10 bucati macar (restul pana la 20 le vom aduce in stoc)20 este limita minima pt un reperP.S.G1251 va iesi total din productie in viitorul apropiat

Link spre comentariu

okvad ca interesul e destul de OKG1251 sa fie atuncila urmatorul import va fi si astaideal ca persoanele interesate sa dea un mail la office**poweraudio.ro (inlocuiti "**" cu @ ) pentru a putea fi anuntate imediat ce difuzoarele vor fi disponibile.Mircea

Link spre comentariu

Deci cam pe cand va fi disponibil difuzorul ca sa stiu sa-l intreb pe prietenul meu daca mai poate astepta pana atunci sau sa ma orientez spre un HP-12T... Sper sa se inteleaga HP-12T cu vechiul G-1251 pe care i l-am cumparat acum 3 ani.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări