Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"Calorimetru" Zenner multidata s1

Nemesis

Postări Recomandate

In primul rand spuneti-mi daca stiti unde as putea gasi sonde (termocuple) pentru acest aparat .Apoi, stiti cumva unde as putea gasi documentatie legata de acest calorimetru, si in general despre "heat meassurement" (modalitati de realizare, principii de baza, exemple de echipamente folosite etc) ? N-am gasit mai nimic despre Zenner multidata s1 pe Google si ma gandeam ca poate gasesc pe cineva aici care a lucrat/lucreaza cu calorimetre de acest tip . Daca nu reusesc sa gasesc sondele pentru el, daca as avea mai multe informatii despre acest calorimetru poate as putea incerca sa adopt in loc de termocuple alti senzori termici (termorezistente, termistoare etc.)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

2

• wangine

1

Am mai sapat pe net si cica drept sensori de temperatura Zenner multidata S1 foloseste termorezistente pt500 .

Are cineva habar unde as putea gasi asa ceva....sau poate are cineva cum sa faca rost de asa ceva ?

Batandul la cap pe Google.....cica la http://www3.elsaco.com s-ar gasi.....insa pentru a vedea descrierile despre produse (inclusiv pret) trebuie sa iti faci cont acolo . Mi-as fi facut cu placere...daca m-ar fi lasat....nu stiu ce naiba are....ii completez toate campurile cerute, dau send si ma da din nou la pagina cu formularul ala de inregistrare fara sa spuna nimic de rau (o eroare sau ceva de genul) .

Are cineva cont acolo sa-mi zica si mie ce spun cei de acolo de PT500 (in special pretul m-ar interesa) ? Sau poate este vreun bun samaritean pe aici care se plictiseste si incearca el sa-mi creeze un cont acolo si sa-mi de-a informatiile alea ? Mare pomana si-ar face :prayer: :prayer: :prayer:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Nu cred ca vand online dar cel mai bine e sa le trimeti un mail si cred ca-ti vor raspunde Am sa ma interesez maine la servici si-ti spun

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări