Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare infinity Alpha 40

AlpHso

Postări Recomandate

tocmai am primit cadou de la cineva care a lucrat intr-o fabrica de incinte niste difuzoare hi-fi. printre aceste difuzoare se numara doua woofere infinity cu membrana de aluminiu, suspensie de cauciuc si sasiu de plastic.Aceste woofere cica sunt folosite in incintele infinity Alpha 40.Eu as dori sa le fac doua cutii acestor difuzoare dar cum nu am gasit nici un parametru TS am hotarat sa apelez la ajutorul vostru poate gasesc pe cineva ce stie ce sunt cu aceste difuzoare..

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlpHso

4

• VTP

1

Deci vad ca nimeni nu se pricepe la aceste difuzoare. Le-am facut la plesneala niste incinte vtp si se aud mult mai bine decat ma asteptam la felul in care arata incintele.Si totusi as dori sa le fac niste incinte vtp pe masura difuzoarelor nu niste ,,chinezarii romanesti,, de aceea va cer un proiect vtp pentru aceste difuzoare de 6 1/2" si va rog frumos sa nu-mi spuneti sa caut pe forum pt ca am ametit cautand.

Link spre comentariu

Deci vad ca nimeni nu se pricepe la aceste difuzoare. Le-am facut la plesneala niste incinte vtp si se aud mult mai bine decat ma asteptam la felul in care arata incintele.Si totusi as dori sa le fac niste incinte vtp pe masura difuzoarelor nu niste ,,chinezarii romanesti,, de aceea va cer un proiect vtp pentru aceste difuzoare de 6 1/2" si va rog frumos sa nu-mi spuneti sa caut pe forum pt ca am ametit cautand.

Ca sa nu ametesti: http://www.netxpert.ro

Nu pot sa-ti dau niciun sfat despre partea de medie-inalta pentruca nu stiu nimic despre ele: caracteristica de frecventa, SPl, etc. pentru a ecomanda un tweeter si un filtru!

Cel mai probabil, ia-o prin tatonari, cu ce dispui si compara cu o pereche de incinte de fabrica, preferabil bune, daca sunt aliniate ca presiune acustica, daca au sau nu caderi ale caracteristicii de frecventa, etc.

Incearca un filtru Butterworth, ord. II, in jurul frecventei de 2.000 Hz! Totul tine de experienta ta! :smt031

Link spre comentariu

Incinte de fabrica ca sa le compar am eu, sunt o pereche de boxe vechi nemtesti ce au niste gratii ca aerisirea de la baie in fata la twetere... iar incintele o sa le refac mai incolo cand ajung in tara ca acum sunt plecat in afara si aici nu prea i-mi permit sa fac incinte in fiecare zi.Totuzi lazile pe care le am acum se aud bestial iar pe partea de bas mult mai clar decat alea nemtesti la cat sunt ele de urate,pe inalte folosesc doua twetere originale luate de pe un audi la 2 euro bucata :smt033 dar o sa le schimb cu ceva mai calitativ iar filtrele sunt facute dupa ureche. inainte nu eram satisfacut de ele pt ca sursa de semnal era de vina(clasicul winamp).Totusi daca o sa fac cutiile acordate la o frecventa mai joasa decat cea a traducatorului in afara de volumul cutiei ce dezavantaje si avantaje as avea? Eu ma gandesc la o incinta acordata la 30-35 hz.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări