Vizitator sadicq Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Momentan am o statie cu TDA1514 (50W pe 4 ohmi conform datasheetului) si 2 boxe facute de mine, care se presupune ca suporta 50W (de fapt sunt niste pocnitori chinezesti ieftine).Asa ca m-am hotarat sa schimb ce am cu ceva mai bun. Ma gandeam la un powermixer cu o putere mai mare (un Behringer PMH sau PMP 1000) sau ceva asemanator, si bineinteles doua boxe pe masura.Am postat in ideea ca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi in ce priveste powermixerul (stiu ca nu e cel mai bun din gama sa, deci daca aveti alte solutii decente ca pret si ca dotari, va rog sa postati). Din cate stiu, la o suma mica de bani as iesi mai bine cu mixer si amplificator separate.La boxe inca nu m-am gandit la nimic, asa ca astept iarasi cateva sugestii.Bugetul nu e nelimitat, asa ca o limita de 1000-1500 de lei pentru powermixer ar fi buna. In privinta boxelor mai vedem ...PS: Nu intentionez sa organizez nunti in fiecare weekend, dar cate o petrecere mai mare mai dau, asa ca am nevoie de ceva putere.Inca o data, orice sfat competent este bine venit. :smt039 Link spre comentariu
ddeliciu Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Pai daca nu tii nunti des, nu ai de carat boxe mult timp, iti iei statie si mixer, un phonic max-1500 si un mixer de dj !Apoi ca boxe depinde de parale daca spui ca sunt nelimitate te poti arunca la difuzoare mari , vrei sa iei difurile si sa faci incinta?sau sa iei boxele gata facute? daca vrei sa iei difurile si sa faci incinta iei hp-15 si drv-126, varianta low cost varianta high cost nu o stiu ca nu o practic !Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator sadicq Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Multumesc de reply. Cred ca renunt la ideea de powermixer pentru ceva mai multa modularitate.Deocamdata vreau sa iau mixer+amp (sau doar mixer daca e mai scump si abia mai tarziu amp) si apoi si boxe.Nu am zis ca o sa fie buget nelimitat la vreouna, ba dimpotriva. Oricum prioritatea mea este prima parte. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Acuma depinde ce vrei sa iei, si daca te pricepi sa faci tu singur !Un amplificator phonic max 1500 e in jur de 12 milioane, un mixer e in jur de 3-4 milioane !Boxe daca faci iesi mai iefin, ca si la statie deasemeni, dar tre sa te priecpi, iei si boxe facute cu 12 milioane !Spune in ce parale si ce puteri te limitezi !Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator sadicq Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Eu zic cam 1500 de lei mixer+amp. Pentru boxe inca nu m-am gandit, dar undeva cam tot acolo cred. Puterea: minim 100. O optiune ar fi asta. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 ar fi o obtiune aia si merge !Ti-am spus in 24 milioane iei mixer/statie/2boxe !Puteri de 2x450WAcuma studiaza piata !Esti electronist? te prixepi la facut statii? calculat parametri boxe?Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator sadicq Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 M-am jucat cu electronica cand eram mic. Am facut cateva montaje mai mari, 2 randuri de boxe, dar as prefera sa iau ceva gata facut (mi-ar placea sa lucrez eu foarte mult, dar nu am timp din pacate). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum