ctepeo Postat Mai 30, 2004 Partajează Postat Mai 30, 2004 Mai functioneaza statia de emisie pe unde lungi (UL) (LW) de la Bod (jud. Brasov) si dc. da mai are trasmitatoare pe lampi? Link spre comentariu
Gandila Postat Mai 31, 2004 Partajează Postat Mai 31, 2004 Salut. Da am auzit de la un prof de radiocomunicatii ca ar mai functiona la Bod iar tubu final ar fi cam cat un dulap :shock: , :shock: , :shock: !!! Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 31, 2004 Autor Partajează Postat Mai 31, 2004 De faza cu tuburile alea enorme am auzit si eu. Link spre comentariu
Electron Postat Mai 31, 2004 Partajează Postat Mai 31, 2004 Uau! Asa mari? :shock: Nu cred ca pot sa mi le imaginez. Banuiesc ca emitaotrul ala are sute de mii de watti. Link spre comentariu
Vizitator motzu' Postat Iunie 1, 2004 Partajează Postat Iunie 1, 2004 Da statia de emisie de pe Tampa / TV ati vazut-o ?Emitea cu 10 KW cu un clistron de cca 80 cm inaltime si ceva grosime ca nu l-am vazut directRacit cu apa distilata prin niste tevi de 1" .Facut de NERA. Pericol de radiatii ionizante linga el asa scria pe usaSi ocupa un dulap cat un CORAL d-ala vechi numai finalul caci "feeder-ul" mai era cat 2 birouri . Si numai cu ghiduri de unda meseriase din teava cu flanshe zdravene.Acum l-au inlocuit cu unul tot de la Nera dar cu finali civilizati de 2 kwMic 1x 1 x 1 m. AproapeAia tehnologhie. Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 1, 2004 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2004 Mai functioneza staii de transmisie cu lampi pt. tv.?!Am auzit ca le-au scos din functiune? Link spre comentariu
djvas Postat Iunie 2, 2004 Partajează Postat Iunie 2, 2004 la bacau mai functioneaza sigur . Se emite tvr 1 in canalu 10 de televiziune . Lucreaza tata acolo. Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 3, 2004 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2004 Uau. Coool. Daca se desfinteaza statia sa-mi dai si mei o lampa din aia! (vorbesc serios). Link spre comentariu
djvas Postat Iunie 3, 2004 Partajează Postat Iunie 3, 2004 Nu e asha simplu de facut rost de tub. Costa o groaza de bani si daca se trece pe tranzistori (de vreo 2 ani e vorba) probabil ca emitatoru vechi o sa se mute in alta parte sau o sa se vanda . Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 3, 2004 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2004 Ar fi idioti dc. le-ar arunca.By the way, cu sa i le vanda? Link spre comentariu
Vizitator motzu' Postat Iunie 7, 2004 Partajează Postat Iunie 7, 2004 Revin cu klistronu' dela Tampa1 metru lungimeun tub metalic de cca 40 diametru- rosu cu galbeninchizi statiadeschizi usiletubul asta pivoteaza ca o galeata de topitoriescoti tubu pe orizontala cu un caruciorbagi tubu noupivotezi suportul faci clanksi dai drumu la statiesi ai 10 kwacu o sa vina unu nou de 10 kw da va tin la curent Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 8, 2004 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2004 Si ce se intampla cu astea vechi? Se caseaza?Vreau unul!!! Link spre comentariu
djvas Postat Iunie 8, 2004 Partajează Postat Iunie 8, 2004 tu vrei tub ca sa-l folosesti sau ca suvenir ?sa vb cu tata poate au ceva pe acolo da din asta asha mare sigur nu e Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 10, 2004 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2004 Ca suvenir. N-am bani ca sa-mi fac un post de radio/televizune. Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Iunie 10, 2004 Partajează Postat Iunie 10, 2004 Am trecut pe langa Bod zilele trecute si am pozat antenele, pentru cei care nu stiu despre ce-i vorba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum