Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Car GPS Navigation for Ford Focus si alte masini

djgabryel

Postări Recomandate

Am gasit site-ul asta cu diferite electronice auto dar mi-au sarit ochii la asta http://www.made-in-china.com/showroom/h ... Focus.html . preturile cred ca sunt destul de mici avand invedere ca nu sunt originale si sunt facute in china. problema e ca nu poti sa cumperi decat minim 100 (cred) si trebe si firma. credeti ca ar fi 100 dintre noi interesati sa cumpere asa ceva daca pretul este ok? sunt o gramada de accesorii audio-video pt auto pe site ul asta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djgabryel

4

• Blind

1

• dre

1

• criss

1

Top autori în acest subiect

numi merge linkul dat de tine..dar daca este un sistem de navigatie gen original ford adica acepta hartile facute doar pt el(gen opel,bmw= navteq..care nu are europa de est si nici nu are de gand sa o relizeze), eu zic ca nu se merita, orcat de ieftin ar fi aparatura.mai bine un aparat portabil(PDA, PNA) cu harti igo, mio care zic eu ca sunt aceptabile pe teritoriul tari.....

Link spre comentariu

eu le-am trimis un mail cu mai multe intrebari printre care si despre preturi dar nu mi-au raspuns. mai insistati si voi cu n mail doua si poate va raspunde voua. parerea mea e k nu sunt f scumpe

Link spre comentariu

Chestia aia costa intre 350 si 450 $. Problema nu e pretul ( mie mi se pare bun la ce poate face ) ci incadrarea la vama (ti le baga la aparate de 1000 $ si platesti ogramada taxa) +restrictiile pentru electronice pentru produsele din china.M-am interesat pentru ca voiam sa-mi aduc si eu ceva asemanator dar 1DIN cu ecran retractabil si am ajuns la concluzia ca nu se merita.

Link spre comentariu

intr-un final a ajuns si raspunsul lor astazi pt mai multe produse. pretul mai mic este pt 100 de bucati (la majoritatea produselor 100 de buc este cantitatea minima pt comanda)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări