Ciprian Alexandrescu Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Deoarece postul meu a fost blocat si din greseala am pus un altul m-am decis sa pun problema aceasta in discutie.Exista posibilitatea conform postului precedent de a cumpara multe boxe tesla din acelea vechi de 15 W.Am facut niste teste cu doua suprapuse si parca au cam mult bass mediu si nu coboara in frecventa.Eu as vrea sa suprapun 3 bucati si sa shimb cel putin un difuzor de inalte original cu un tweeter si un difuzor de bass/medii cu un woofer.Ce parere aveti? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Prea multe complicatii pentru nimc! Incintele alea sunt vechi si suna bine pt cat costa.Nu uita ca o incinta se proiecteaza in functie de parametrii difuzoarelor si nu invers! Daca arunci niste drivere intro cutie nu obtii decat o bubitoare. In cazul in care vrei sa faci ceva, fa o incinta de la zero dupa un proiect testat.Cat despre pusul boxelor una peste alta, nu o sa obtii decat o varza in sunet! Nu uita ca tweeterele sunt directionale si deci o sa pierzi toata imaginea stereo. Datorita cuplarii incintelor basul nu va fii deloc liniar si corect ci mai degraba o bubiala. Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti.Daca vrei sa cumperi ceva, la 600 ron gasesti Monitor Magnat 880 care au si bass si inalte si ce vrei tu. In acesti bani garantat nu poti sa faci niste incinte DIY care sa le bata la toate aspectele. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 O solutie DIY ar fii o pereche cu PA800 si pct300 de la paudio. Incinte vtp sau bass reflex. Dar si aici, totul depinde de calitatea executiei. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 N-am ascultat cum sun? în bas reflex dar în VTP-urie incredibil de real sunetul. Chiar acum cînt? pe ampliful cu LM-uri, în?irat pe un scaun c? n-am terminat carcasa. Sunetul e - de la nevast? citire: "Parc? e?ti la concert", "puteam s? jur c? tu fluieri". Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Martie 19, 2008 Autor Partajează Postat Martie 19, 2008 Am gasit niste boxe eltax concept 400.Ies mai scump ca boxele tesla dar nu mai mesteresc nimic cel putin la aspect,eventual schimb difuzoare.As face eu boxe dar wooferul facut de mine arata rau( de cum merge nu comentez ca mi se face greata alta poveste).Aspectul nu o sa iasa daca fac chiar din pal melaminat pe ambele fete,tot se vad urat inbinarile iar difuzoare de la paudio nici nu stiu de unde sa mai cumpar si eu am nevoie de maxim 8 inch.Incintele tesla nu prea imi plac cum suna.Dupa parerea mea sunt mai slabe ca sony .Suprapuse basul de vine foarte puternic si se simte in piept dar nu foarte placut.IN schimb la sony e mai adanc dar foarte moale si inexact. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum