Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vitezometru auto

Vizitator weeirrr

Postări Recomandate

Vizitator weeirrr

Salutare,

am un peugeot 405 diesel al carui vitezometru nu functioneaza asa cum imi doresc eu, si anume se falfaie acul. vitezometrul este pe cablu.

ce doresc eu este o varianta de vitezometru care sa nu mai faca chestia asta, totusi nu vreau sa schimb ceasul analog pe care il am in bord deoarece este usor de citit.

nu ma prea pricep foarte tare la electronica asaca doresc sa mi-l faca cineva contracost bineinteles. varianta cu senzorii pe planetare pe care am mai auzit-o nu prea mi se pare ok din simplul motiv ca ele se misca in timpul mersului autovehiculului si astfel cred ca indicatia nu va fi tocmai corecta.

am mai citit ceva si aici pe forum despre o modalitate de senzor care se baga in cutie in loc de cablu de viezometru, varianta care mi se pare mai ok(bineinteles cu modificarile aferente, schimbat ceas vitezometru etc.).

as dori daca este cineva interesat sa posteze aici sau sa imi trimita e-mail la adresa [email protected], id mess: weeirrr.

as dori daca se poate in email o detaliere a priectului sa vad si eu ce se va intampla si cum si un pret estimativ al intregului proiect.

daca se mai doresc alte detalii nu ezitati sa postati sau sa ma contactati.

va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări