kelloo_bro Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Sal!Am un DVD Samsung P370 si din cartea lui reiese ca il pot monta la un sistem surround.Problema mea este ca nu stiu ce cabluri imi trebuie si cum trebuie montate aceste cabluri fiindca in spate nu are prea multe mufe audio.Cele mai multe mufe din spate sunt pentru iesiri video, dupa mufe as zice ca scoate sunetul doar stereo!Stie cineva daca merge totusi pus in 5.1 si cum trebuie montate cablurile? Am pus si 2 poze cu mufele din spate ale DVD-ului!In afara de cele din poze mai are doar o mufa scart! Link spre comentariu
zal Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Poti sa pui un sistem mai pricopsit, care are intrare digitala optica sau coaxiala si care proceseaza el singur sunetul. Direct din dvd iti iese numai stereo, fie pe mufele alea 2, fie pe scart. Link spre comentariu
kelloo_bro Postat Martie 16, 2008 Autor Partajează Postat Martie 16, 2008 Ok, m-am prins!Eu vroiam sa montez un sistem Genius (dinala facut pe vapor) de 120 W rms cu sub-ul de 45 W , dar nu am nici o sansa!Multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
Vizitator edyb Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 io am unu loghitech care are un aparat micutz cu 2 intrari RCA(de la o iesire stereo, cum e un DVD) si cu 3 iesiri stereo jack, care insumeaza 6 canale sau 5.1 . Adica face el efectu ala de soround... PS: io am DVD mai smecher, cu iesiri de 7.1;)(cica merge cu 7.2, da n-am verificat...) Link spre comentariu
zal Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 Bravo tie! Dar daca nu-l ai pe ultimul model, ala cu iesiri 8.3 tot degeaba. :smt003 Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 zal, e?ti în urm?, fiule!!! :goodman: se exist? ?i 20.5!!! :supz: Link spre comentariu
kelloo_bro Postat Martie 31, 2008 Autor Partajează Postat Martie 31, 2008 Mi-am luat si eu zilele astea un sistem Samsung AV-R610 si acum as putea monta acest sistem la DVD-ul de care vorbeam fiindca face sistemul toata treaba!Am vazut ca are si doua iesiri pentru subwoofere active, dar nu am incercat deocamdata :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum