Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai indicat!!!

andiy

Postări Recomandate

ca sa nu mai vorbim de faptul ca allegro il bate si pe pads la capitolul match length, diff pairs, rel propagation delays, xnet-uri, arii de constrain. si am enumerat numai cateva. oricum, orcad layout e nasol de tot, chiar daca ma repet.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andiy

13

• aghora17

9

• deejay2k1

3

• Alinux

1

Top autori în acest subiect

Am nevoie de o librarie in Proteus pt LM3886, are cineva? Am incercat sa realizez eu una, dar m-am blocat la package-lipseste din lista lor capsula pt circuitul asta! Sau imi spune cineva cum pot realiza package-ul asta? Merci!

Link spre comentariu

.. pai de ce nu generezi tu package-ul ? am facut asta pentru niste conectori .. ia un package cat de cat apropiat, modifica-l si salveaza-l cu denumirea ta ... oricum, ares mi se pare destul de bun.

Link spre comentariu

.. pai de ce nu generezi tu package-ul ? am facut asta pentru niste conectori .. ia un package cat de cat apropiat, modifica-l si salveaza-l cu denumirea ta ... oricum, ares mi se pare destul de bun.

Pai asta si spuneam, ca nu am gasit package pt integratul asta si nici ceva asemanator! Vreau sa fac eu package dar nu stiu cum! In Eagle am creat o asemnea librarie, era destul de simplu. Aici m-am incurcat! Am lins help-ul (nu foarte mult, recunosc), dar nu am gasit ceva despre cum sa creez propriul package!
Link spre comentariu

:oops: am generat un ta11b in ares .... zi-mi cum postez/trimit un attach pe forum, sa-l potzi verifica dc. corespunde cu ce ai tu nevoie.

http://www.national.com/packaging/mkt/ta11b.pdf

Asta este package-ul de care aveam nevoie! (Cred ca am si inteles cum l-ai facut. Eu incercam sa-l fac tot in ISIS si cred ca aici greseam! ARES e de vina deci...) De postat nu prea mai poti pt ca nu mai e valabil ftp-ul, dar te rog sa mi-l trimiti si mie pe mail [email protected] si mersi mult!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări