Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere boxe(alegere magnat -> ultimul post)

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

Ce ziceti despre aceste boxe de la kon?

http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=3339

http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=3492

Oare ar suna mai bine ca 6 boxe tesla(din acelea vechi de 15 W) 2 x 3 suprapuse?Sau as iesi mai bine cu ceva second de firma.Problema este ca am nevoie de boxe inalte deoarece nu pot face stativ in locul unde le voi pune(intre mobila si perete) si doresc difuzoarele sa fie cat mai sus.

Multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

5

• MihaiGSM

2

• Badman

1

• PaulAlex90

1

S-80 alea suna chiar jenant, numa daca vrei bass lalait is bune, in rest nici medie nici inalta n-au.SP-B2A suna mult mai bine.Strange bani si ia niste MM 880 mai bine.

Link spre comentariu

Nu pot lua magnat monitor 880 deoarece nu pot investi o suma asa de mare si sunt si prea scunde...Ma mai gandesc la solutia diy..cu 300,400 de ron am sanse sa fac ceva sau renunt?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

M-am decis la boxele magnat.Acuma intrebarea mea este ce sa aleg..modelul 880 sau 1000.As putea face rost de modelul 1000 mai ieftin?Ce parere aveti?

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns dar as vrea parerea cuiva care le-a ascultat comparativ.Eu nu inteelg cum pot sa sune mai prost din moment ce au aceleasi difuzoare.Si chiar daca suna mai prost se pot modifica sa fie pe 2 cai....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări