dalu Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Ma intereseaza software de tipul celor din titlul topicului. Rog pe cei care cunosc detalii despre aceste tipuri de programe sa posteze niste link-uri. :prayer: :prayer: Link spre comentariu
vsurducan Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Sunt multe programe de calculul FTB, incluzand simulatoare perfectioniste. Cu toate astea softul nu suplineste bazele electronicii pe care daca nu le stii, simulezi aiureli. Cel mai bun program gratuit de filtre analogice pe care l-am testat este Elsie: http://tonnesoftware.com/elsie.html Despre VCO depinde ce te intereseaza...sunt multe configuratii posibile. Cele mai bune programe le gasesti la producatorii de PLL-uri integrate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Sunt multe programe de calculul FTB, incluzand simulatoare perfectioniste. Cu toate astea softul nu suplineste bazele electronicii pe care daca nu le stii, simulezi aiureli. Cel mai bun program gratuit de filtre analogice pe care l-am testat este Elsie:http://tonnesoftware.com/elsie.htmlDespre VCO depinde ce te intereseaza...sunt multe configuratii posibile. Cele mai bune programe le gasesti la producatorii de PLL-uri integrate. Multumesc pentru operativitatea raspunsului, dar se pare ca nu am formulat eu bine cererea pentru ceea ce doresc. :yawinkle: Sa explic putin mai pe larg ceea ce ma intereseaza : Semnalul audio luat de la un microfon, vreau sa-l trec printru-un filtru trece-banda 300-3000 Hz, iar dupa aceea vreau sa modulez in frecventa un oscilator , cu frecventa de 25 KHz. Toata problema-i ca nu vreau sa mai fac toata treaba asta electronic , cu PLL-uri sau mai cine stie ce, ci digital , deci cu programe software, care presupun ca exista pentru aplicatia asta pe care vreau s-o fac eu. In concluzie , ceea ce vreau sa fac , este aproape identic cu un emitator FM , cu o frecventa foarte joasa la iesire. Daca aveti ceva sugestii, va rog nu va sfiiti sa le postati. :prayer: :yawinkle: Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 aia e c? nu "v?d" ce vrei, de fapt!!!mai întâi, nu "v?d" la ce naiba o s? sco?i ie?irea aia de 25 khz modula?i fm.c? nu-mi vine a crede c?-?i mai merge placa de sunet la frecven?a aia!!!ai putea încerca cu usb, dar tot tre sa bibile?ti un adaptor!!!mi-e team? c? va trebui s? rezolvi hardware, nu software!!!sau s?-?i fabrici tu propria extensie PCI, ceea ce e pân? la urm?, tot aia, adic? tot va trebui s? faci un hardware, dar de data asta controlabil prin soft, prin intermediul magistralei PCI ?i al procului, f?r? poten?iometre, switchuri, etc... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 aia e c? nu "v?d" ce vrei, de fapt!!!mai întâi, nu "v?d" la ce naiba o s? sco?i ie?irea aia de 25 khz modula?i fm.c? nu-mi vine a crede c?-?i mai merge placa de sunet la frecven?a aia!!!.. Bine, atunci sa presupunem ca frecventa care va fi modulata , va avea valoarea de 15 KHz. :smt017 Link spre comentariu
gheo23 Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Prietene, bazele!!! Exista un raport intre frecv 'purtatoare" si f. modulatie.Cam atat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Prietene, bazele!!! Exista un raport intre frecv 'purtatoare" si f. modulatie.Cam atat. Auzi, lasa bazele si daca nu esti in masura sa postezi ceva competent, abtine-te !!!!!! :smt021 :smt021 Te asigur ca exista asemenea oscilatoare cu frecventa de 15 khz, modulate cu semnal audio . Se numesc generatoare de SUNETE TACUTE si daca cauti pe net gasesti o groaza de bibliografie !!!! :smt014 :smt021 Ce dracu mai, ne bagam in seama asa numai ca sa ne bagam ??? Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Hmmm nustiu daca te ajuta asta e un simplu generator audio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum