Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuri clarion

Bercu Giuliano

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bercu Giuliano

12

• Bogdi16

4

• Sharky

2

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

pai.....gandeste-te ca e facuta din dulap(scandura)de 5 cm plus mocheta(d'aia groasa) plus vata de sticla,difuzoarele....eu stiu ca doar am carat-o de mi-a iesit limba....

Link spre comentariu

10 min dak citeai de pe forum aflai cum trebuia sa faci incintele.5 cm grosime?????????? Aberant de mult :goodman: Nu conteaza asta atata timp cat nu le plimbi pe la chefuri si stau pe loc. Macar suna bine ? A fost multumit sefu?

Link spre comentariu

mie nu mi se pare mult 5 cm grosime la cata animalu de difuzor e ala de bassmai bine mai gros shi mai sigur decat sa stai cu morcovelu ca poate cedeaza palu si iti cad difuzoarele in incinta

Link spre comentariu

a fost facuta sa se danseze pe ea.....eu cred ca se aude bine tinand cont de faptul ca nu am avut cu ce sa dau in ea....ma apucasem sa fac un amplif cu 2 tda 7294 in punte(l-am facut 80%)dar am schimbat serviciul intre timp...cu o statie cu un singur 7294 abia clinteam membrana si se simteau nitel basii...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări