Dj_Dog Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 e clar ca difuzoarele au inghiti distorsiuni la greudaca alea-s trafurile de alimentare....cum vrei tu sa alimentezi 2 amplificatoare de 1000W bucata cu 4 trafuri care nu au mai mult de 100W bucata? Link spre comentariu
Vizitator agv Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 zicea un vecin de al meu ca daca pune el 2 pioneere CS7070 (180W) fiecare boxa full range nu se sparg , acu nici ca nu mai vrea sa vina sa incerce dupa intamplarea asta .... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 daca vrei trafuri sanatoase sa folosesti amplificatoarele alea la adevaratul lor potential da-mi un pm :partyman: Link spre comentariu
AV1000 Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 cam asa arata un traf pentru 2 module de av1000 de 3kw seria innalta , cred ca dak le pui palea unele peste altele la patrat nu face cit asta ) Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Mai stiu eu pe cineva care scotea pe rind cite o pereche de finali din amplif ca sa vada la cit se ard ceilalti ... :smt005 Link spre comentariu
George(sb) Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 am si eu o intrebare: cum actioneaza cele doua zenere de 15v de pe finali in asa fel in cat daca scurcicuitam iesirea ard sigurantele? Link spre comentariu
Vizitator agv Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 daca scurtcircuitezi iesirea se ard automat sigurantele de pe iesire Link spre comentariu
Vizitator agv Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 stiu ca sunt 2 shceme una fara zennere si diode de sens si una cu zennere si diode de sens , chiar si eu sunt curios de fac acele diode zenner de pe finali am vazut ca au si niste diode in serie puse .... Link spre comentariu
George(sb) Postat Martie 12, 2008 Partajează Postat Martie 12, 2008 daca scurtcircuitezi iesirea se ard automat sigurantele de pe iesireaia am vazut, am intrebat cum face chestia aia Link spre comentariu
Vizitator agv Postat Martie 12, 2008 Partajează Postat Martie 12, 2008 deci aceste diode zenner , impreuna cu diodele alea care sunt puse intr-un anumit sens la ce servesc? am vazut pe mai mutle amplificatoare cu mosfet Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 12, 2008 Partajează Postat Martie 12, 2008 PROTECTIE.Limiteaza curentu prin mosi in caz ca ceva o ia razna prin amplif. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 12, 2008 Partajează Postat Martie 12, 2008 Pe langa protectie la scurt circuit limiteaza tensiunea maxima GS.Mosurile de putere in general nu tin mai mult de 20V GS. Link spre comentariu
George(sb) Postat Martie 12, 2008 Partajează Postat Martie 12, 2008 eu ma gandeam la altceva, daca pot modifica acea protectie sa actionez un circuit de protectie la cc Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 12, 2008 Partajează Postat Martie 12, 2008 din moment ce mosfetul se arde poti sa ii tot umbli la comanda, ca n-o sa vrea sa iti raspunda. :toimonster: Protectie la DC ori cu releu, ori un triac sanatos care sa sunteze la masa iesirea.In cazul 2 ai griaja sa dimensionezi corespunzator traseele, sigurantele si rezistentele de iesire. Link spre comentariu
George(sb) Postat Martie 12, 2008 Partajează Postat Martie 12, 2008 din moment ce sunt zenere acelea ard sigurantele doar atunci cand se depaseste o tensiune si trece peste limita diodei, eu vreau acea tensiune sa o aplic pe intrarea circuitului de protectie la curent continu pentru a-l face sa decupleze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum