bobo Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Salut!Detin o tastatura pt control acces(model Dios Eta, produsa in tara) pe care vreau sa o folosesc la garaj impreuna cu o yala cu electromagnet.Cel care mi-a dat-o a uitat codul.Vreau sa stiu daca pot sa vizualizez continutul memoriei pt a afla codul.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 11, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 11, 2008 Nu ai nici o sansa daca PIC-ul a fost protejat, o sa vezi doar FFFFFFF Link spre comentariu
bobo Postat Martie 11, 2008 Autor Partajează Postat Martie 11, 2008 daca totusi nu este protejata cu ce pot sa vizualizez codul?cu un programator de memorii si un soft anume?sau cum pot sa-i modific codul? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 11, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 11, 2008 Cu orice progrmamtor poti sa il vezi daca nu e protejat, vazi la subiectele de programare ca sunt destule Link spre comentariu
so19so76 Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Daca imi aduc bine aminte Dios-Eta lucreaza cu Atmel nu cu Pic .Oricum incearca cu codulk 1111* .Parca asta era codul master cu care poti sa reprogramezi codurile de utilizatordaca nu merge cu 4 de 1 incearca cu 6 de 1 ,nu mai stiu exact ca au trecut mai bine de 4 ani de cand nu am mai lucrat cu asa ceva.Si sper sa nu fi schimbat vechiul proprietar si codul master ca si ala se putea schimba.Oricum fisierul hexa din microcontroller este protejat.Bafta! Link spre comentariu
bobo Postat Martie 21, 2008 Autor Partajează Postat Martie 21, 2008 mersi pt pareri!am gasit codul acestei tastaturi.si l-a amintit vechiul proprietar.este din 6 cifre.tastatura este cu pic . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum