Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84

bobo

Postări Recomandate

Salut!Detin o tastatura pt control acces(model Dios Eta, produsa in tara) pe care vreau sa o folosesc la garaj impreuna cu o yala cu electromagnet.Cel care mi-a dat-o a uitat codul.Vreau sa stiu daca pot sa vizualizez continutul memoriei pt a afla codul.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

3

• Badman

2

• so19so76

1

Top autori în acest subiect

• Administratori

Cu orice progrmamtor poti sa il vezi daca nu e protejat, vazi la subiectele de programare ca sunt destule

Link spre comentariu

Daca imi aduc bine aminte Dios-Eta lucreaza cu Atmel nu cu Pic .Oricum incearca cu codulk 1111* .Parca asta era codul master cu care poti sa reprogramezi codurile de utilizatordaca nu merge cu 4 de 1 incearca cu 6 de 1 ,nu mai stiu exact ca au trecut mai bine de 4 ani de cand nu am mai lucrat cu asa ceva.Si sper sa nu fi schimbat vechiul proprietar si codul master ca si ala se putea schimba.Oricum fisierul hexa din microcontroller este protejat.Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări